Kupovina poklona za godišnjicu braka...

Dovoljno je dobrih razloga za zaljubiti se u Roomba robotske usisavače, osim što posao obavlja umjesto vas, veoma je precizan, odlikuje ga njegov tihi rad i iznimna funkcionalnost.

Naš dragi kupac Đorđe uložio je u Roomba robotski usisavač, i svojoj ženi i sebi poklonio slobodno vrijeme i ugodan brak, a nama je priču prenio na šaljiv način.

„Kupnja kućanskog pomagala za godišnjicu braka učinkovit je put do razvoda. Tko nije pokušao - neka pokuša svojoj dragoj kupiti metlu i kantu, glačalo ili, najgore od svega, usisavač prašine. Mirisi i krpice su bolji darovi. Još bolji bi bio leteći tanjur - da se može pobjeći kad treba usisavati. Taj tren, kad sam pomislio na leteći tanjur, u trgovini u koju ni slučajno ne bih ušao zato što sam tražio dar za godišnjicu braka, zuji pravi pravcati leteći tanjur. Doduše, išao je po pisti, vrtio se, veselio, igrao, plesao... Koji bi to zavodljivi ples mogao biti. Rumba, sjetio sam se. Nevjerojatno ali istinito, kaže prodavačica da se i zove Roomba, a preziva iRobot. Divne li igračke - kupujem sve i ako ne služi ničemu. Ali, strah je strah. Za svaki slučaj, parfem kakav sam već kupovao, uvijek pali i s njim se ne može pogriješiti. Nastupio i taj trenutak. Poljupci, cvijeće, sretna moja draga, djeca i unuka. Otvara parfem i zahvaljuje se cmok-cmok, ali nekako, protokolarno. A što je ono? - pita naše zlato, unuka, i pokazuje još jednu neotvorenu kutiju. je li to nešto za mene? - Jest - odgovaram i otvaram. Što se s ovim radi? - pita unuka. - pritisni na Clean pa ćeš vidjeti. Pritisnu ona, a dnevnim boravkom otpočne rumba. Pleše i Robot, unuka ciči od radosti, viče "Ovo mi je najbolja igračka dosad"... Kad je Roomba nestala ispod stola u dnevnom kojeg je trebalo micati da bi se usisavalo, prohujala na drugu stranu, cmoknu me moja draga. Ovaj put nije bilo protokolarno. Sretna i djeca. Svi plešu, ali Roombu nitko ne može stići. Ona se vrti u latino ritmu oko stola, ispod stola, lijevo, desno... Napokon si mi kupio predivan dar, a ne stalno isti parfem koji mi je više dosadio. Roomba je zaista zavodljiv ples s čudesno pozitivnim učinkom na bračnu sreću“ Đorđe Obradović.

Dovoljno je dobrih razloga da se odlučite uložiti u svoje slobodno vrijeme i posvetite svojoj obitelji. Iskoristite posebnu ponudu iRobot Roomba 876 i uštedite čak 1.000 kn. iRobot Roomba 876 od 15.2. do 31.03.2017. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 4.499,00 kn, a Roomba 980 po akcijskoj cijeni od 6.999,00 Kn. Roomba 876 je dostupan kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot stand, Top Shop, eKupi, Pevec, Svijet Medija, Abrakadabra, Harvey Normann i na iRobot Hrvatska, a sve dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:01