Ljeto u Termama Tuhelj

Otvoren je tobogan i na unutarnjem kupalištu

Kako ljeto odmiče, u Termama Tuhelj pobrinuli su se da i ljubitelji jesenskog i zimskog kupanja imaju novu atrakciju. Otvoren je još jedan tobogan u sklopu unutarnjeg kupališta Vodenog planeta.

Terme Tuhelj ove godine pripremile su splash događanja za sve uzraste kako bi odmor bio prepun doživljaja i uspomena. Vodeni planet od ove godine bogatiji je za 2 nova tobogana, jedan na vanjskom kupalištu koji je prava poslastica za sve ljubitelje adrenalina, i jedan na unutarnjem kupalištu.

Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 m i visok 12,5 m u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tubu, otvoreni tobogan te uživati u završnom kamikaza spustu. Unutarnji tobogan dug je 55 m i visok 5 m gdje možete uživati u spustu kroz zatvorenu tubu. Novi tobogani svakako su dodatak više vodenim atrakcijama najpoznatijeg kupališta koje savršeno nadopunjuju vodene slapove, gejzire, vodene masaže, bazen s valovima, dječji vodeni grad i ostale vodene atrakcije.

Kako u Termama Tuhelj uvijek nastoje ponuditi više svojim gostima, tako su osmislili i odličan ljetni paket, All inclusive light koji sadrži neograničeno kupanje na Vodenom planetu, gratis boravak za 2 djece, puni pansion s uključenim pićem i bogatu splash animaciju. Ako ste ipak željni upoznati više, naša preporuka je Odmor u dvije države gdje vam Terme Tuhelj poklanjaju 2 noći gratis u njihovom hotelu.

Splash ljeto osim brojnih aktivnosti na kupalištu, sadrži i posebna večernja iznenađenje i to svake subote kada gosti mogu uživati u odličnoj degustaciji vinarije Sever, Prekratić i Zdolc uz neponovljive zvukove poznatih glazbenika.

Vidimo se na Splashh ljetu u Termama Tuhelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:32