Mlinarov burek od danas i u Dubaiu!

Mlinarova franšiza se nezaustavljivo širi, pa je tako danas otvorena prva Mlinarova pekarnica, odnosno Mlinar caffe, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Mlinarova pekarnica se nalazi u sklopu uglednog Nadd Al Hamar Health Centra u Dubaiu.

Izuzetno smo ponosni što možemo objaviti vijest da su od danas Mlinarovi proizvodi prisutni u Dubaiu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U sklopu uglednog Nadd Al Hamar Health Centra svoja vrata je danas otvorio i Mlinar caffe, koji će ondašnjim stanovnicima predstaviti hrvatske pekarske proizvode koji su već prisutni na europskom i australskom tržištu.

Prvi Mlinar caffe u Dubaiu nudi široki asortiman pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete, te su kao takvi pripremljeni, skladišteni i distribuirani prema svim standardima i zahtjevima Halal kvalitete. Stanovnici Dubaia sada mogu kušati Mlinarove pekarske delicije poput bureka, pizze, lisnatih peciva, kruha i sendviča pripremljenih prema Mlinarovim standardima i recepturama, ali u skladu s Halal standardima.

Ovo je prva u nizu franšiznih poslovnica koje će s Mlinarom na području UAE razvijati kompanija Alagar Investment LLC, Dubai s partnerima gosp.Faisal Mohamed Mejrin Al Marar i gosp.Ahmad Atwi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:39