Moda, tehnologija i poznata lica za City Center one

Snimanje modne kampanje je kompleksno, raznovrsno, zabavno i zahtjevno, a u to su se uvjerila brojna poznata lica te zaljubljenici u modu, shopping i nove tehnologije na fashion brunchu u City Centeru one. Uz ugodno druženje predstavljena je nova kampanja proljeće/ljeto City Centera one pod nazivom Hello Fashion! čiji nastanak se, po prvi puta u jednom domaćem shopping centru, može pogledati i kroz VR tehnologiju.

Četiri poznata imena usko vezana uz modu – Viktor Drago, Robert Sever, Petra Kurtela i Isabella Rakonić svoje modne ideje pretočili su u stylinge koji će vladati našim ulicama ovo proljeće i ljeto, a na ovom fashion druženju svoje su dojmove s kampanje prenijeli brojnim zainteresiranim ljubiteljicama i ljubiteljima mode. Veliko zanimanje izazvala je tehnologija virtualne stvarnosti; svi su željeli isprobati VR naočale kako bi 'ušli na set' na kojem je nastala kampanja te osobno vidjeli sve detalje ove modne priče. Isto mogu napraviti i svi posjetitelji City Centera one East, West i Split sve do 24. ožujka u svom Cityju te na društvenim mrežama Centra.

A što će našim ulicama vladati ove sezone?

Robert Sever savjetuje da ormar upotpunite pastelnim bojama i cvjetnim uzorkom te naglasak stavlja na retro romantizam.

Petra Kurtela rado će spojiti dvije jarke boje te minimalističke modne dodatke upariti sa statement sandalama.

Viktor Drago cijeli outfit gradi oko ključnog komada odjeće koji sadrži dva hot trenda – resice i cvijeće.

Isabella Rakonić smatra da se ne može pogriješiti s kratkom haljinom u jednoj od naj boja sezone – žutoj, te da cipele i torbica nipošto ne moraju biti u istoj boji.

Želimo dobrodošlicu novim modnim trendovima u City Centeru one Zagreb East, West i Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:24