Naturavita predstavila dva nova okusa u posebnom kocka pakiranju

 

Naturavita čajevi poznati po svojim prirodnim okusima i ljekovitom bilju, sada predstavljaju svoje novo i drugačije izdanje. Naime, radi se o dva nova okusa čaja, naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom. Ukoliko ih još niste probali, propustili ste zanimljivi spoj punoće arome i okusa koju priželjkujete u svakoj šalici čaja. Obitelj Nemčević nikada ne razočara svoje vjerne potrošače tako da smo uvjereni u još jedan uspjeh njihovih upravo lansiranih okusa. Poznati pod nadimkom kraljevi čaja, ova vrijedna obitelj iz Pitomače svoje čajeve osim na našem tržištu nudi i svijetu u kojem su pronašli brojne obožavatelje, a bez zadrške se može reći kako nema meridijana ni paralele na kojem nisu prisuti u pogledu svoje djelatnosti.

Osim neobičnih okusa, Naturavitu od sada možete pronaći u modernom kockastom izdanju koje je kao takvo prvo na našem tržištu. Jednostavnog izgleda i praktičnog oblika ovo novo pakiranje čaja poželjet ćete imati na svojoj polici. Osim promjene u obliku pakiranja, povećana je vidljivost slova te je stavljena dvojezična deklaracija na ambalažu što će pomoći svim kupcima u boljem shvaćanju sastojaka. Sve promjene potaknute su samo kako bi se Naturavitinim ljubiteljima čaja omogućilo kušanje novih okusa te im se tako ponudila šira paleta čajnih okusa. Kocka pakiranje i zanimljivi spoj aroma savršen je za hladne dane koji su nam već na vratima, a Spider Grupa svojom proširenom okusnom kolekcijom teži svim svojim potrošačima omogućiti ugodno i raznovrsno ispijanje čajeva uz njihove najmilije.

Okusi naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom premijerno su predstavljeni u prirodnom ozračju prekrasnog prostora hotela Esplanade uz brojne posjetitelje i zadovoljne korisnike. Ovo neobično i inovativno pakiranje oduševilo je ljubitelje čaja, a novi okusi dobivali su samo pozitivne kritike te se tražila šalica više.

Spider Grupa dijeli partnerske odnose s Atlantic Grupom za robnu marku Naturavita koja je donedavno na našem tržištu bila prisutna pod imenom – Cedevita čajevi. Njihova vjera u uspjeh ova dva okusa mogla se vidjeti na predstavljanju koje je prošlo u odličnom društvu sa zadovoljnim uzvanicima oduševljenim bogatstvom arome novih okusa. Od danas to zadovoljstvo možete dijeliti i vi, jer su novi okusi Naturavita čajeva dostupni su za kupnju u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:58