Neka pušu, samo neka pušu

Eh, krenulo je, krenulo! Počinju one svima nam znane manje ili više neizdržive vrućine. A tada je najbolje ili biti negdje u blizini mora, ili se zatvoriti u hladno. Svi uživamo u onom hladnom zraku koje stvaraju klime. Danju klime možemo kontrolirati, ali noću nam se često ne da, najvažnije nam je da se naspavamo u hladnom. A onda kreću problemi. Glavobolja, bolovi u leđima, a onda i nervoza. Naravno, nije klima nužna. Tu su uvijek i ventilatori. Ali, priznajmo si, oni nikada, nikada dovoljno ne rashlade prostor.

A što ako postoje ventilatori koji ipak imaju dovoljnu snagu da našem znojenju stanu na kraj?

Švicarska tvrtka Stadler Form, čiji je ekskluzivni zastupnik tvrtka Eurorobot d.o.o., poznata je po proizvodnji kućanskih aparata koji doprinose poboljšanju kvalitete zraka u vašem domu, poput ventilatora, ovlaživača, raspršivača,.. A sada predstavljamo 3 savršena momka koji će naše razmišljanje o ventilatorima dovesti na jednu sasvim novu razinu; Charly Stand, Otto Bamboo i Q Metal.

Osim što se odlikuju posebnim, upravo jedinstvenim izgledom, svaki od ovih ventilatora ima karakteristike koje ga čine zanimljivim i definitivno poželjnim, samo izaberite.

Charly stand sa svoje 3 aluminijske lopatice može raspršivati zrak do 6000 m3 po satu, veličine sobe 50m2 / 125m3, a uz to, zahvaljujući snažnom stalku i postolju, njegova visina se može prilagođavati. Jednostavno podesite jednu od 3 razine puhanja i dopustite Charlyju da vas ohladi na istovremeno moderan i tradicionalan način.

Otto Bamboo će svojim izgledom i karakteristikama oduševiti one koji žive u skladu s prirodom, ali se ljeti, kao i svi žele kvalitetno rashladiti. Okvir ovog ventilatora napravljen je od bambusa, njegova je snaga 45W i rad do veličine sobe 40m2 / 100m3, što znači kako ćete njegovu prirodu definitivno osjetiti. Prilagodite nožice svog Otta i uživajte u hladnoj snazi prirode!

A za sve ljubitelje istančanog modnog ukusa tu je Q Metal. Ovaj će ventilator svojim sofisticiranim izgledom osvojiti sve koji istovremeno traže dizajn i funkcionalnost. Rad je švicarskog umjetnika Carla Borera poznatog po izradama predmeta od nehrđajućeg čelika i aluminija i 3D kompjuterskoj grafici pri dizajniranu, razvoju i oblikovanju skulptura, instalacija, namještaja i kućanskih aparata, poput ventilatora, aparata za kavu i slično. Snaga ovog ventilatora je 40W i rad do veličine sobe 40m2 / 100m3. Iskusite savršen spoj dizajna i funkcionalnosti i dopustite Q da pokaže svoju ljepotu i snagu.

Doživite čaroliju ljeta u punom smislu. Osjetite moćan vjetrić u svom domu. Zaboravite na klime koje često negativno utječu na naše zdravlje i zaljubite se u tradiciju modernog dizajna i savršene snage. Izaberite omiljeni ventilator i, samo ga pustite da puše, puše, puše...

Za više informacija posjetite internetske stranice, prodajna mjesta. Ventilatori Charly stand, Otto i Q mogu se kupiti u trgovinama: Elipso, eKupi, Links, Stadler Form Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:01