Uploadaj svoj set na NYDJAY.com

NEW YORKER pokreće DJ natjecanje NYDJAY

Loveparade u Berlinu, serija događanja “In Bed with Space” na Ibizi ili NEW YORKER ODC 40 natjecanje u plesu na TV-u – NEW YORKER je oduvijek pokretač i glavni zagovornik pokreta house glazbe. Slijedeći tu uspješnu tradiciju i oživljavajući poveznicu između NEW YORKERA i elektronske dance glazbe, NEW YORKER se vraća na scenu s novom uspješnicom: najvećim europskim natjecanjem DJ-a, NYDJAY.

“NEW YORKER dugi niz godina prati house scenu. Za nas su glazba i moda stvoreni jedno za drugo. Zbog toga je sada vrijeme postaviti novi uzor u tom području!”, zaključuje vlasnik NEW YORKERA Friedrich Knapp.

DJ talenti iz više od 40 zemalja natječu se jedan protiv drugoga. Pobjednik dobiva ugovor s agencijom SUSHI3000, europsku turneju u pratnji NEW YORKERA i nastup na velikom međunarodnom festivalu.

NYDAY ambasador DJ Danny Avila iz Španjolske trenutno je u TOP 60 međunarodne DJ scene. On i Ronja Hilbig nastupit će u tjednom editorial formatu, nazvanom NYDJAY WEEKLY. Oni su na najkul festivalima, najuzbudljivijim događanjima i imaju pristup iza scene za intervjue s međunarodnim DJ imenima.

NYDJAY ambasador Danny Avila iz vlastitog iskustva zna što NEW YORKER ovim projektom nudi mladim izvođačima: “Oduvijek sam bio okružen ljudima koji su me podržavali, još od početka karijere u Madridu. Njihova podrška bila mi je jako važna i utjecala je na moj uspjeh danas tako da se mogu savršeno poistovjetiti s natjecanjem New Yorkera, NYDJAY. Natjecanje daje umjetniku priliku da pronađe prave suradnike. Natjecanje kao što je ovo omogućuje kontakt s međunarodnom grupom profesionalaca, ali prije svega, to je platforma na kojoj možeš pokazati svoju kreativnost i strast prema elektronskoj glazbi. Najteži dio je probiti se na sceni. Zato bih htio potaknuti sve da iskoriste ovu nevjerojatnu priliku”, naglasio je Danny Avila o suradnji s NEW YORKEROM.

Uploadaj svoj najbolji set na NYDJAY.com ili Mixcloud. Online zajednica će odabrati svoje DJ favorite. Dodatno, žiri sastavljen od profesionalaca odabrat će četiri najbolja DJ-a po regiji. Oni će imati priliku boriti se na međunarodnom klupskom događanju, u zagrebačkom klubu Aquarius 25. veljače 2017. NYDJAY talenti morat će dokazati svoj istančan ukus za party publiku. Pobjednik će se pridružiti osam natjecatelja u finalu na Ibizi u ljeto 2017. Oni će tako biti korak bliže svom snu – postati svjetski poznati DJ.

KAKO SE POVEZATI S NYDJAY

Facebook facebook.com/NYDJAY

Twitter @NYDJAY_by_NYer

Instagram NYDJAY by NewYorker

Youtube Youtube.com/NYDJAY

Online www.nydjay.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:51