Neymar Jr. u Replay Hyperfree jeansu izvodi impresivne nogometne akrobacije

Traper izvanrednih mogućnosti za izvanredne sportske rezultate

Neymar Jr. neupitno vlada nogometnim terenima, ali sve više i modnom branšom - najpoznatiji je kao zaštitno lice Replaya, koji već godinama sponzorira i njegov klub Barcelonu.

Brazilski nogometaš idealan spoj mode i sporta pronašao je u novim Replay Hyperfree modelima traperica, koje su najlogičniji odabir sportaša jer je riječ o jeansu koji zadržava svoj prvobitni oblik uz savršeno praćenje svih pokreta.

Replayeva elastična jeans revolucija započinje prije nekoliko godina s linijom Hyperflex i s Neymarom, Rakitićem, Iniestom... kao glavnim likovima. Fanovi talijanskog branda oduševili su se elastičnim traperom, a Hyperflex je i danas jedna od njihovih najuspješnijih linija. Replay je trend proširio s Hyperskin ženskim jeansom, najlakšim jeansom na svijetu idealnom za akrobacije.

A nedavno je na police stigao i Hyperfree. Napredni materijali, najtraženiji krojevi i tonovi sezone. mogućnosti kombiniranja... razlozi su zbog kojih je prodaja ovog denima u Europi dostigla rekordne brojke. Za trendom ne zaostaje ni hrvatsko tržište, gdje su također najtraženiji upravo Hyperfree modeli, i u muškoj i u ženskoj varijanti. A sve se to dogodilo već i prije objave službene kampanje koju izvrsno nose dvoje Brazilaca – Neymar i Alessandra Ambrosio.

A kako Neymar Jr. u jeansu izvodi nogometne trikove - pogledajte u videu..

Aktualnu Hyperfree kolekciju pogledajte na linku: http://reverto.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:00