Nezaobilazno mjesto svakodnevnog užitka na Cvjetnom trgu - My Way bar i restoran

Kvalitetnu i inovativnu ponudu hrane i pića uz jedinstveni ambijent na omiljenom zagrebačkom trgu brzo su prepoznali svi posjetitelji novootvorenog My Way bara i restorana

Noviteti u ponudi uz jedinstven doživljaj usluge, ugodan ambijent i najljepši pogled na sami Cvjetni trg

Čokoladni ponedjeljak uz kavu i čokoladne deserte po 25 kn – zasladite svoju kavu uz slastice od vrhunske Valrhona čokolade te Elle & Virre francuskog maslaca i vrhnja

Slatka Srijeda – deserti različitih europskih i svjetskih zemalja – kava i desert po cijeni od 30 kn

After Work Friday – čaša vrhunskog domaćeg vina uz tramezzin po cijeni od 30 kn

Svakodnevno My Way Tea Time (17-19h) – Dammann čajevi i slatki ili slani zalogajčići po cijeni od 30 kn

My Way bar i restoran na Cvjetnom trgu vrlo brzo je postao omiljeno mjesto za provođenje slobodnih trenutaka uz kavu i slastice, kušanje vrhunske hrane tijekom poslovnog ručka ili za intimu večernjeg izlaska. Posjetiteljima je zagarantiran jedinstven doživljaj usluge uz ugodan ambijent i najljepši pogled na sami Cvjetni trg.

Jedne od najtraženijih pozicija unutar lokala s jedinstvenim pogledom na Cvjetni trg – senat donji i senat gornji dostupni su za rezervaciju, a na raspolaganju su i parkirališna mjesta u podzemnoj garaži. My Way bar i bistrot svakodnevno je otvoren od 07 do 01, restoran poslužuje od 12 do 24, a nedjeljom od 12 do 18h.

Ovo nije klasičan caffe bar s uobičajenom ponudom – Čokoladni ponedjeljak, Slatka Srijeda, After Work Friday i My Way Tea Time (17-19h) recept su za svakodnevno uživanje u vrhunskim namirnicama i specijalitetima uz kavu ili čaj.

Čokoladni ponedjeljak maknut će negativne pridjeve najomraženijem danu u tjednu slasticama od vrhunske Valrhona čokolade koja je svjetski broj 1 za sve ljubitelje ove najslađe napasti. Kako bi torte i kolači dobili jedinstven okus, uz vrhunsku čokoladu koriste se Elle & Virre, francuski maslac i vrhnje za slastice svjetskog vodećeg proizvođača. Kava uz bilo koji čokoladni desert iz ponude po cijeni od 25 kn je najbolji način za uvjeriti se u kvalitetu ovih sastojaka i bogatstvo okusa.

Slatka Srijeda sinonim je za putovanje svijetom kroz slastice počevši od Italije i odličnog tiramisua i krostate s kojima najbolje možemo zasladiti kavu uz pristupačnu cijenu od 30 kn, preko Francuske i Španjolske, Rusije pa sve do japanskih i američkih slastica. Iznenađenja Slatke Srijede nikad ne prestaju!

After Work Friday donosi uvertiru u opuštanje za vikend uz čašu vrhunskog domaćeg vina uz tramezzin po cijeni od 30 kn, a nikoga neće ostaviti ravnodušnim niti pažljivo odabrane kombinacije slastica i alkohola.

Svakodnevno uživanje u aromama Dammann čajeva posebno je slatko od 17 do 19 sati kada se uz čaj serviraju i slatki ili slani zalogajčići poput čokoladnog kolačića, keksa s pekmezom, krostate, kroštule ili sendviča po promotivnoj cijeni od 30 kn.

Romantika i hrana uvijek su išli jedno uz drugo, a Valentinovo je idealna prilika za dokazati to u My Way-u di vas za ovu romantičnu prigodu očekuje posebno osmišljen riblji i mesnu menu. Sve navedeno recept je za idealno mjesto za druženje s dragim osobama svakoga dana ili pak odabrano mjesto za posebne prilike koje će važne trenutke učiniti još ljepšima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:15