Nova godina, nova putovanja - već od 129 eura!

Kako biste novu godinu započeli na najbolji način, istražite nove gradove jer

Croatia Airlines pripremio je za vas posebnu ponudu povoljnih povratnih aviokarata za Sarajevo i Skoplje - već od 129 eura!

U ponudi su izravni letovi koji će vam omogućiti najbržu i najugodniju prometnu povezanost s tim osebujnim gradovima. Croatia Airlines već dvadeset godina, tijekom cijele godine, povezuje Zagreb i Sarajevo. Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, kad domaći avioprijevoznik leti jedanput. Stoga prošetajte snježnom Baščaršijom, ugrijte se u nekome od šarmantnih lokala ili pak uživajte u zimskim čarima olimpijskih planina Bjelašnice, Jahorine i Trebevića.

Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas raširenih ruku. A zaputiiti se možete na obližnje Ohridsko jezero i uživati u prekrasnoj prirodi.

Broj povratnih aviokarata po promotivnim cijenama ograničen je. Cijena se odnosi na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Više informacija o mjesečnoj akciji Pogledaj u oblake! možete pronaći na www.croatiaairlines.hr i m.croatiaairlines.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:26