Promo

Nove perilice rublja iz LG-a: tehnologija, dizajn i nevjerojatna brzina

Uz današnji tempo života, brzina i učinkovitost dobivaju na cijeni, a imperativ za potrošače je izabrati kućanske aparate koji su prilagođeni njihovoj svakodnevici. U ovom segmentu ističu se nove perilice rublja iz LG-a – donose inovacije koje uistinu prate moderni životni stil, a sve to uz elegantan dizajn.

Brzi ciklusi pranja nisu ništa novo, ali ove perilice donose inovacije i u ovaj segment: sada je brzi ciklus moguće koristiti i pri pranju veće količine rublja. Naime, LG je uspio skratiti uobičajeni ciklus pranja na svega 59 minuta pri čemu se koristi manje električne energije i vode u usporedbi sa standardnim perilicama. Dakle, zapravo ubrzavate cijeli proces, perete više rublja u jednom punjenju, bez žrtvovanja performansi. Neovisno o tome treba li oprati mnoštvo ručnika ili majica i traperica, tehnologija 6 Motion Direct Drive će na temelju odabranog programa pomicati bubanj u određenim smjerovima kako bi sve vrste rublja dobile prilagođenu njegu. Uz sve to, ove učinkovite perilice koriste oko 15% manje električne energije te smanjuju potrošnju vode za do 40% u usporedbi sa standardnim perilicama rublja pa osiguravaju i značajne uštede.

Također, NFC tehnologija omogućava preuzimanje ciklusa pranja na pametne telefone te njihovo aktiviranje prislanjanjem telefona na simbol NFC Tag On na perilici, a značajka SmartDiagnosis™ osigurava dijagnostiku eventualnog problema preko telefona ili aplikacije na pametnom telefonu čime se izbjegavaju dodatni posjeti servisera. Sve ove napredne značajke prati elegantan dizajn koji u interijer unosi dozu sofisticiranosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:24