Novi Serie Expert iz L’Oréal Professionnela

Od svog početka 2000 godine, Serie Expert iz L’Oréal Professionnela postaje referentna linija za njegu kose mnogobrojnih klijenata i prvi izbor frizera. Zahvaljujući efikasnim formulama, širokoj ponudi proizvoda i jasnom razumijevanju problema i pružanju rješenja, Serie Expert poznat je kao esencijalna profesionalna marka koja pruža rješenje te zadovoljava potrebe potrošača neovisno o tipu ili problemu kose.

U 2017 godini Serie Expert kroz svoju renovaciju okreće novu stranicu u svojoj povijesti! Novo iskustvo, nova gesta u salonu, nova linija, novo pakiranje koje je ekološki prihvatljivije i personalizirani pristup u salonu kao i kod kuće. Novi Serie Expert, koji je u potpunosti moderniziran te kojeg utjelovljuje novo zaštitno lice Taylor Hill, počiva na dva snažna uvjerenja: kosa svake žene je jedinstvena te joj je potrebna personalizirana njega; svaka žena sanja o savršenoj kosi kao iz salona svaki dan.

NOVO PERSONALIZIRANO ISKUSTVO IZ SALONA

L’Oréal Professionnel predstavlja vam Serie Expert Powermix, prvu personaliziranu masku sa snažnim sastojcima u visokoj koncentraciji, svježe pripremljenu u salonu ispred svakog klijenta. U samo nekoliko minuta pruža predivan izgled i trenutnu transformaciju kose.

SVJEŽE PRIPREMLJEN POWERMIX

Najvažniji dio nove Serie Expert usluge u salonu je priprema i prezentacija Powermix maske ispred svakog pojedinog klijenta. Frizer miješa Powermix bazu s jednim Serie Expert Powermix dodatkom kako bi stvorio personaliziranu masku koja odgovara potrebama svakog klijenta. Pet različitih Powermix dodataka pružaju jedinstveno, prilagođeno rješenje specifičnog problema kose svakog klijenta.

PROFESIONALNA EKSPERTIZA ZA NJEGU KOD KUĆE

Rutina njege kose nastavlja se i kod kuće, zahvaljujući modernim i profesionalnim proizvodima za sve tipove kose. Serie Expert proširen je novom ekspertnom linijom za kosu sklonu lomljenju, Inforcer linijom. Rezultat? Trenutna transformacija kose, personalizirani pristup koji pruža savršenu kosu kao iz salona svaki dan! Pozdravite renoviranu Serie Expert liniju #justforme!

1 PROBLEM 1 RJEŠENJE

Kosa svake žene jedinstvena je te se razlikuje prema nekoliko kriterija: tipu, prijašnjoj njezi, beauty rutni te različitim potrebama kose. Današnji renovirani Serie Expert uključuje tretmane grupirane u 4 različite linije kako bi se zadovoljile potrebe svake žene. Donosimo pregled svake linije imajući na umu ono najvažnije: različite potrebe kose svake žene.

AKO IMATE PRAMENOVE, OBOJENU ILI KOSU KOJA JE IZBIJELJENA

Vitamino Color profesionalna linija koja pruža obojenoj kosi briljantan sjaj. Kosa je trenutačno mekša i sjajnija od korijena do vrhova. Vitamino Color linija obogaćena je UV filterima i pantenolom.

Informativne cijene

Serie Expert Vitamino Color šampon 300 ml: 93.00 kn

Serie Expert Vitamino Color njega 200 ml: 112.00 kn

Serie Expert Vitamino Color maska 250 ml: 121.00 kn

Serie Expert Vitamino Color sprej 10 u 1 190 ml: 118.00 kn

AKO JE VAŠOJ KOSI POTREBA OBNOVA

Absolut Repair Lipidium linija obogaćena lipidima, ceramidima, fito-keratinom i mliječnom kiselinom smanjuje znakove oštećenja kose. Obnavlja vlakna kose i trenutno raspetljava kosu te ju čini snažnijom i mekšom.

Informativne cijene

Serie Expert Absolut Repair Lipidium šampon 300 ml: 93.00 kn

Serie Expert Absolut Repair Lipidium njega 200 ml: 112.00 kn

Serie Expert Absolut Repair Lipidium maska 250 ml: 121.00 kn

Serie Expert Absolut Repair Lipidium serum 50 ml: 118.00 kn

Serie Expert Absolut Repair Lipidium double serum 2x15 ml: 118.00 kn

AKO JE VAŠOJ KOSI POTREBA DISCIPLINA

Liss Unlimited linija obogaćena Pro-keratinom za zaglađivanje nedisciplinirane kose s anti-frizz učinkom do 4 dana*.

*Instrumentalni test.

Informativne cijene

Serie Expert Liss Unlimited šampon 300 ml: 93.00 kn

Serie Expert Liss Unlimited njega 200 ml: 112.00 kn

Serie Expert Liss Unlimited maska 250 ml: 121.00 kn

Serie Expert Liss Unlimited ulje za feniranje 125 ml: 118.00 kn

Serie Expert Liss Unlimited krema 150 ml: 118.00 kn

Serie Expert Liss Unlimited double serum 2x15 ml: 118.00 kn

AKO JE VAŠA KOSA SLABA I SKLONA LOMLJENJU

Inforcer linija novi je član Serie Expert obitelji. Prva linija iz L'Oréal Professionnela za jačanje kose i zaštitu od lomljenja

obogaćena vitaminom B6 i biotinom. Inforcer pruža sjaj i njegu kosi te ju čini lakšom za raščešljavanje. Tko ga ne bi poželio?

Informativne cijene

Serie Expert Inforcer šampon 300 ml: 93.00 kn

Serie Expert Inforcer njega 200 ml: 112.00 kn

Serie Expert Inforcer maska 250 ml: 121.00 kn

Serie Expert Inforcer njega bez ispiranja 150 ml: 118.00 kn

Serie Expert Inforcer noćni serum-gel 150ml: 118.00 kn

Kako bi ste otkrili koja linija savršeno odgovara potrebama vaše kose te koji šampon, njegu, masku, proizvod za stiliziranje iz

Serie Expert linije odabrati konzultirajte vašeg L'Oréal Professionnel frizera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:54