Novosti i inovacije AXOR i hansgrohe predstavljaju na sajmu ISH u Frankfurtu

Grupa Hansgrohe spremna je impresionirati posjetitelje ISH sajma najnovijim, revolucionarnim inovacijama u području kupaonske i kuhinjske opreme. Jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova instalacija, sanitarija i grijanja održava se u Frankfurtu od 14. do 17. ožujka 2017. godine.

„S našim jakim brendovima, AXOR i hansgrohe, dosljedno smo i pouzdano izgradili imidž koji našu tvrtku čini vodećom na tržištu za inovacije, dizajn i kvalitetu. Na ISH-u 2017., demonstrirat ćemo ponovo našu reputaciju i predstaviti senzacionalne novosti. Vodu smo iz kupaonice i kuhinje podigli u nove dimenzije, dodali funkcionalnu vrijednost i time stvorili potpuno novo iskustvo za korisnike. Usput, ova vrsta iskustva ne prenosi se samo našim novim proizvodima, već i na novom štandu Grupe Hansgrohe koji će zasigurno biti impresivna atrakcija za posjetitelje na čak 2000 kvadratnih metara prostora.“ – istaknuo je Thorsten Klapproth, predsjednik Izvršnog odbora Grupe Hansgrohe.

Luksuzni brend AXOR pokazat će kako tuširanje pretvoriti u senzacionalno iskustvo, predstavljajući ga u novim dimenzijama. AXOR će prezentirati i novi tuš te kolekciju miješalica za kupaonicu i kuhinju koje karakterizira radikalni i moderan dizajn. Osim impresivnog štanda, održavat će se i inspirativni te informativni „AXOR Talks“ kao dio foruma „Pop up my Bathroom“.

Premium brend hansgrohe, koji je ovjenčan brojnim priznanjima za inovacije i dizajn, predstavit će, između ostalog, inovativna i inteligentna rješenja za tuševe. Brend će također prezentirati izražajni, dosljedni geometrijski dizajn u formi novih serija miješalica i tuševa. Ponudit će i nove kombinacije sudopera kroz atraktivna rješenja koja nude jednostavnost i nesvakidašnji izgled kuhinje.

S brendovima AXOR i hansgrohe, Grupa Hansgrohe, sa sjedištem u njemačkom gradu Schiltach u Schwarzwaldu, uživa reputaciju predvodnika u kvaliteti, inovacijama i dizajnu u okvirima sanitarne industrije. Na trenutnoj rang listi Međunarodnog foruma dizajna (iF) u konkurenciji najboljih svjetskih tvrtki za dizajn pozicionirana je na visokom 10. mjestu između 2000 navedenih kompanija.

Početkom 2017. godine, u vrijeme otvaranja međunarodne kuhinjske izložbe „Living Kitchen“, brend hansgrohe dobio je nagradu za “Kitchen Innovation of the Year 2017” za novu C71 kombinaciju sudopera. Ovo je 11. put da je LifeCare, nezavisna inicijativa, dodijelila međunarodno priznatu nagradu za izvanredne proizvode koji su namijenjeni potrošačima.

Grupa Hansgrohe svojim je brendovima i proizvodima osvojila brojna priznanja, uključujući više od 500 nagrada za dizajn od 1974. godine. Povijest tvrtke duga 116 godina obilježena je inovacijama kao što su: prvi ručni tuš sa više mlazova, prva kuhinjska miješalica za sudoper s pomičnim vratom i prva zidna šipka za držanje ručnog tuša. S 34 podružnice i 21 prodajnim uredom koji dobavljaju proizvode u više od 140 zemalja, tvrtka je pouzdan partner potrošačima diljem svijeta. Zapošljava više od 4000 ljudi širom svijeta, od kojih 60% radi u Njemačkoj.

Saznajte više o Grupi Hansgrohe i njezinim brendovima, AXOR-u i hangrohe-u i na stranicama:

www.facebook.com/axor.design/

www.facebook.com/Hansgrohe/

www.twitter.com/hansgrohe_pr

www.hansgrohe-group.com

www.axor-design.com/en-int/index.html

www.hansgrohe.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:37