Od 70 do 270 kuna: top srebrni nakit na sniženju koji morate imati!

Argentum, srebrni prsten sa cirkonima, redovna cijena 220 kn, snižena cijena 110 kn

U ovo doba godine ponekada se teško snaći među mnogobrojnim akcijama i sniženjima ali obzirom da je Valentinovo sve bliže te da je nakit oduvijek visoko na listi želja kao najcjenjeniji poklon donosimo pregled najpopularnijih komada nakita iz ARGENTUM – najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita u zemlji.

Od 70 pa do 270 kuna, u srebrnarnicama Argentum lako ćete pronaći savršen modni dodatak, a obzirom na aktualno veliko sniženje sada gotovo cjelokupan asortiman srebrnog nakita u ARGENTUM-u ima cijene niže za 50%, a prepolovljene su cijene i nakita od čelika te remena za satove dok su apsolutno svi satovi iz asortimana sniženi za 40%. Popust od 25% odobrava se na zlatnike i na novu kolekciju srebrnog nakita. Podsjetimo, u ARGENTUM srebrnarnici na rasprodaji do isteka zaliha sa cijenama nižim za čak 70% nalazi se i dio asortimana srebrnog nakita.

Svi popusti u ARGENTUM-u vrijede bez obzira na način plaćanja stoga iskoristite veliko sniženje, uputite se u najbližu srebrnarnicu i uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno!

Podsjetimo, Argentum u svom asortimanu ima nakit većinom hrvatske proizvodnje i djela najboljih hrvatskih stručnjaka u proizvodnji nakita pa je za svakog kupca moguće u kratkom roku izraditi nakit po želji – personaliziran imenom, inicijalima ili porukom. Najpopularniji personalizirani nakit u Argentumu su narukvice i ogrlice s imenom te pločice za graviranje koje se mogu nositi oko vrata ili na zapešću.

Iskoristite veliko sniženje od 50% na srebrni nakit, 40% na satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita u ARGENTUM-u - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

Ove zime uživajte noseći vrijedne modne dodatke koji traju vječno i pobrinite se da uvijek znate koliko je sati!

Donosimo vam pregled najtraženijih artikala s popustom od 50% iz srebrnarnica ARGENTUM.

Više informacija potražite na stranici www.argentum.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:27