Održana svečana premijera animiranog super-hita „Štrumpfovi: skriveno selo“

Niti tri dvorane nisu bile dovoljne za sve one koji su prvi htjeli pogledati novu avanturu omiljenih animiranih likova!

Nakon pune četiri godine, Štrumpfovi su konačno opet s nama! Od subote, 25. ožujka pretpremijerno s prikazivanjem započinje nova, treća po redu avantura omiljenih nam animiranih likova koji su zaludili nove generacije gledatelja, a starije podsjetile s velikom dozom nostalgije na djetinjstvo. Ovoga se vikenda u kinu Cineplexx City Center one u Zagrebu održala svečana premijera animiranog super-hita ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO, a tri dvorane ispunjene do posljednjeg mjesta svjedoče činjenici da su nam Papa Štrumpf, Štrumpfeta, Lumen, Trapavi, Hrga i društvo jako nedostajali.

Osim što je privukla veliki broj štrumpfastičnih obožavatelja, svečanu premijeru svojim su dolaskom uveličale i brojne osobe iz našeg društvenog i javnog života od kojih svakako treba izdvojiti Bojanu Gregorić Vejzović, Igora i Olju Vori, Uršulu Tolj, Ivanu Delač Đolo, Sandru Vranješ Milić, Damira Hoyku, Anu Begić, Ninu Kraljić, Ivana Vukelića i Hanu Hegedušić koja je, osim što je u samom filmu posudila svoj glas Štrumpfeti, također nastupila i u ulozi voditeljice premijere.

Budući su Štrumpfovi ovogodišnji ambasadori UNICEF-ovog Međunarodnog dana sreće koji se obilježava upravo danas, 20. ožujka, ovoga vikenda diljem svijeta održavale su se premijere ovog nadolazećeg kino hita, pa tako niti Zagreb sa svojim svečanim plavim tepihom nije bio izuzetak. Upravo je povodom organizacije premijere i suradnje s UNICEF-om Hana Hegedušić u svom uvodnom govoru podsjetila da u svijetu postoje na tisuće djece koja nemaju priliku prisustvovati ovakvim svečanim događajima te da svi zajedno svim zalaganjem moramo raditi na tome da djeci omogućimo što bolje uvjete za njihove buduće živote.

U animiranom super-hitu ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO, Štrumpfeta se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upušta u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Za razliku od prva dva nastavka, ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO u potpunosti je animirani film koji će se u domaćim kinima prikazivati u 2D i 3D verziji te će biti sinkroniziran na hrvatski jezik. Osim Hane Hegedušić glasove našim omiljenim animiranim likovima su posudili Ljubomir Kerekeš, Ana Begić Tahiri, Alma Prica, Mila Elegović, Mladen Vasary, Ivan Đuričić, Ivan Vukelić, Nina Kraljić, Marko Makovičić i drugi.

Animirani super-hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO pretpremijerno u domaća kina stiže već ove subote, 25. ožujka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:58