NAGRADNI NATJEČAJ

Osvoji hoodie ili phone case iz filma Jack Reacher

Tom Cruise se ponovno vraća kao vojni policajac Jack Reacher

Jack Reacher (TOM CRUISE) se vraća sa svojim jedinstvenom osjećajem za pravdu u filmu JACK REACHER: NEMA POVRATKA, napetom nastavku uspješnog akcijskog hita. U filmu pratimo Reachera u istrazi koja se tiče ljudi koji su nekoć bili pod njegovim zapovjedništvom, a koji umiru pod čudnim okolnostima. Film je temeljen na osamnaestom romanu Lee Childovog serijala o Jacku Reacheru koji je prodan u više od 100 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Od 1997. čitatelje oduševljavaju avanture Jacka Reachera, koji se prvi puta pojavio na stranicama romana autora Leeja Childa Killing Floor i nastavio uzbuđivati gledatelje kroz još 20 romana . Nakon uspjeha filma Jack Reacher, producenti su odmah krenuli sa sljedećim filmom odlučivši se za roman Never Go Back.

Godine su prošle otkad je Jack prestao biti dio elitne jedinice, a sada je Reacher opet povučen nazad u svijet koji je ostavio iza sebe kada se njegova prijateljica i nasljednica majorica Susan Turner (COBIE SMULDERS) nađe optuženom za špijunažu. Reacher neće prezati ni pred čim kako bi razotkrio prave krivce za smrt njegovih nekadašnjih suboraca.

Film JACK REACHER: NEMA POVRATKA, u distribuciji Blitz film i video, pogledajte pretpremijerno 26.10. u svim kinima.

Osvoji hoodie ili phone case iz filma Jack Reacher

Nagradno pitanje glasi: "Napiši nam zašto bi baš ti trebao osvojiti hoodie ili phone case iz filma Jack Reacher: Nema povratka?"

Kako bi osvojio jednu od nagrada trebaš odgovoriti na nagradno pitanje i poslati nam ga najkasnije do 26. listopada u 12 sati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hoodie su osvojili Danijel Barbarić i Vedran Rogina.

Phone case je osvojila Emily Vrkić.

Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:26