NAGRADNA IGRA

Osvoji robotski usisavač Roombu 886 i pusti neka drugi čisti umjesto tebe!

Čaroban Božić u čistom domu? Moguće je! iRobot Roomba 886 čisti tvoj dom bez dodatne pomoći. To je robotski usisavač koji će te jednostavno osvojiti na prvi pogled! Jutarnji.hr je odlučio nagraditi jednog dobitnika s robotskim usisavačem i na taj način uljepšati mu nadolazeće blagdane!

Želiš osvojiti robotski usisavač?

Prijavi se upisom osobnih podataka i odgovorom na kratko nagradno pitanje. Nagradna igra traje do 15. prosinca u 11 sati. Istoga dana, nakon 12 sati, očekuj objavu imena dobitnika. Dobitnik će biti obaviješten putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade.

Uključi se i pusti neka drugi čiste umjesto tebe!

Što sve možeš osvojiti?

Jednom dobitniku poklanjamo Roombu 886, ali zato će svi sudionici nagradne igre dobiti i popust u visini od 500 kuna na kupovinu Roombe 680! Roombu 680 s popustom sada možete kupiti za 2.999,00 kuna umjesto za 3.499,00 kuna! Popust je moguće iskoristiti na temelju koda zaprimljenog na mail adresi kojeg ćete zaprimiti u roku od 24 sata nakon prijave na nagradnu igru.

Kupon je iskoristiv u iRobot maloprodajnom mjestu u ARENA centru u Zagrebu ili putem web stranice www.irobot.hr od 7.12. do 31.12.2016. godine.

O robotskom usisavaču Roomba 886

iRobot Roomba 886 će impresionirati sve vlasnike stanova i kuća koji žele imati najboljeg robota iz serije 800. Roomba serije 800 postavlja nove standarde za kvalitetno čišćenje. Ukupnu učinkovitost usisavanja povećava revolucionarna tehnologija čišćenja AeroForce za 50%. Do 5x više usisne snage nadopunjava nova gumena četka s vodilicama koje učinkovito skupljaju prašinu, grubu i jako finu prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha. Budući da četke ne zahtijevaju puno održavanja učinit će vaš život s robotskim usisivačem Roomba udobnijim. Osim toga, nova Roomba 886 ima tiši rad, a više nego udvostručen vijek baterije udvostručava kapacitet za rasute nečistoće ili prašinu. Investirajte u svoj dom i dobit će te novu Roombu 886 koja nudi i virtualni svjetionik koji upravlja čišćenjem nekoliko soba istovremeno.

Pročitaj više u pravilima nagradne igre!

Izabrali smo dobitnika robotskog usisavača Roombe 886! Provjeri jeste li dobitnik!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:26