Pogledajte vikendice na 5 fantastičnih lokacija diljem Hrvatske po nevjerojatno povoljnim cijenama

Duga topla ljeta, prekrasna obala, odlična povezanost i predivne plaže čine Jadran jednom od najpoželjnijih destinacija za ljetovanje. No, kada se radi o odlasku na ljetovanje ili godišnji odmor, veliki broj Hrvata ipak se odlučuje za najam vikendice ili apartmana. San o vlastitoj kući na moru mnogima se čini nedostižnim zbog financijske isplativosti, velikog angažmana oko održavanja ili brige oko eventualnog iznajmljivanja turistima.

Međutim, kako dolazi toplije i sunčanije vrijeme te se približava ljetna turistička sezona, može se reći kako je sada pravo vrijeme za kupnju vlastite vikendice - ponuda divnih vikendica na našem Jadranu nikada nije bila veća, a cijene nikada nisu bile niže. Zato je tim sa portala Prvi Kvadrat izdvojio top 5 najatraktivnijih obiteljskih vikendica u blizini mora diljem jadranske obale čija cijena nije veća od 1500 eura po kvadratnom metru.

Prva nekretnina nalazi se u Mekoj Dragi koja uživa pogled na Novigradsko more i Velebit. Ova vikendica čija cijena iznosi 1317 eura po kvadratnom metru ima divnu terasu na kojoj se cijela obitelj može družiti tijekom ljetnih mjeseci. U blizini se nalazi i Nacionalni park Paklenica i rijeka Zrmanja koja je idealna za rafting izlete, što ovu vikendicu čine idealnim boravištem u svako doba godine. Dodatne informacije mogu se pogledati klikom na fotografiju:

https://goo.gl/HFYmgd

U Novalji se nalazi samostojeća, šesterosobna kuća koja je pravi izbor za obitelji koje vole uživati u ljepotama netaknute prirode. Cijena joj iznosi 1335 eura po kvadratnom metru, a osim uživanja na prekrasnim i poznatim plažama Novalje, zaljubljenici u prirodu mogu istražiti skrivene uvale ili posjetiti neke od arheoloških lokaliteta. Ostali detalji mogu se saznati klikom na fotografiju:

https://goo.gl/voKx79

Za obitelji koje ne žele putovati predaleko, na Krku se nalazi idealna vikendica po cijeni od 1350 eura po kvadratnom metru. S obzirom da je nenamještena, može se preurediti prema željama kupaca te tako postati prava vikendica iz snova. Ostali detalji mogu se saznati klikom na fotografiju:

https://goo.gl/WCH2MV

Na jugu hrvatske, u Mokošici, smještena je gotovo idilična vikendica sa manjom konobom i privatnom terasom čija cijena iznosi 1444 eura po kvadratnom metru. Kuća se nalazi nedaleko od trgovina i gradskog prijevoza, a prekrasan Dubrovnik udaljen je svega 9 kilometara. Dodatne informacije mogu se pogledati klikom na fotografiju:

https://goo.gl/ctw1ty

Za ljubitelje predivne Istre, u Puli se nalazi preuređena kamena kuća sa privatnim bazenom po cijeni od 1500 eura po kvadratnom metru. Prostrano dvorište i predivno unutarnje uređenje, čine ovu vikendicu idealnim izborom za uživanje u bilo koje doba godine, a sve informacije mogu se saznati klikom na fotografiju:

https://goo.gl/7x6XNA

Detaljnu ponudu obiteljskih vikendica na moru, možete pogledati na Prvom kvadratu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:07