Pojačajte učinak svoje kreme ovim malim trikom

Svakodnevna upotreba krema za lice u današnje vrijeme neophodna je za održavanje ljepote i elastičnosti kože. Kvalitetne kreme ne djeluju samo na površinski dio kože već imaju značajan učinak i na proizvodnju kolagena koji je čini elastičnom i mladom. Otkrivamo vam kako da od obične kreme jednostavno napravite kvalitetnu kremu koja će poticati stvaranje kolagena u vašoj koži lica i napraviti ga blistavijim no ikad.
 shutterstock

Ulja za lice postala su nezaobilazan trend ne samo u preparativnoj, već i dekorativnoj kozmetici. Na tržištu postoji mnogo ulja koja osiguravaju hidrataciju i antioksidativnu zaštitu. Većina njih sastoji se od pojedinačnih sastojaka i djelovanja dok samo rijetka sadrže sinergiju phyto ulja i ekstrakata te nude potpunu revitalizaciju kože i uspostavljanje ravnoteže strukturnih lipida u koži lica. Dermalogica Phyto Replenish Oil jedan je od takvih dragocjenih proizvoda.

Pomiješajte ovo vrhunsko ulje za lice sa svojom omiljenom kremom i dobit ćete pravi eliksir za kožu. Kombinacija phyto ulja i ekstrakata s bazom kreme učinit će vašu kremu puno jačom i puno bolje prodrijeti u dublje slojeve kože.

Ulje će ojačati prirodnu zaštitnu barijeru kože svojim phyto terapeutskim sastojcima, zagladit će vidljive dehidracijske linije te stvoriti antioksidativni štit.

Rezultati ovog ulja postali hit i u dekorativnoj kozmetici

Apsolutni hit u postizanju blistave kože Dermalogica Phyto Replenish Oil je postao nakon što su ga poznati vizažisti počeli miješati s tekućim puderom i dobili fascinantne rezultate. Koža bi postala doslovno blistava sa samo dvije kapi ulja umiješane u tekući puder, a pritom nimalo masna.

Poznata blogerica recenzirala je proizvod i oduševljena je njime

Naša poznata blogerica Martina Lolić među prvima je isprobala Dermalogica Phyto Replenish Oil i svoje dojmove prenijela na svom blogu Dear Skin. Rezultate možete pogledati ovdje.

Dobitnici nagradnog natječaja

Dobitnice nagradnog natječaja «Osvoji 5 x Dermalogica Phyto Replenish Oil» su: Marta Barbir, Anica Klemenčić, Spomenka Vidovic, Ivana Bosnjak i Ana Spajić.

Dobro došli u Dermalogica obitelj!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:36