PROGRAMI USAVRŠAVANJA U TURIZMU

Postanite Menadžer hrane i pića!

Program se održava u Splitu, Zagrebu, Dubrovniku i Osijeku. Namijenjen je zaposlenima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, kao i svim zainteresiranima za ovu rastuću granu ekonomije.
 Promo

Visoka škola Aspira niz godina održava studijske programe i programe osposobljavanja koji polaznike pripremaju za kvalitetne karijere u najprobitačnijim djelatnostima. Menadžer hrane i pića je program usavršavanja u trajanju od jednog semestra, a koji se sastoji od sedam kolegija:

- Organizacija poslova u ugostiteljstvu,

- Osnove turizma i ugostiteljstva,

- Menadžment hrane i pića,

- Marketing u turizmu,

- Poslovno komuniciranje i bonton,

- Zaštita na radu, te

- Praktična nastava.

Radi se o sveobuhvatnom programu pripreme za upravljanje ugostiteljskim objektom. Uspješno odrađen program za Menadžera hrane i pića jamstvo je stvaranja dodane vrijednosti kroz poznavanje robe i usluga, poslovnih procesa, ljudskih resursa, komunikacije i svega ostalog što jedan ugostiteljski objekt čini konkurentnim na tržištu.

Hrvatska se polako ali sigurno pozicionira kao poželjna destinacija za uživanje u hrani i vinu. Takvi su gosti spremni potrošiti značajne svote, no oni isto tako znaju što žele i očekuju uslugu na određenom nivou. Zadovoljan gost je najbolji način promocije hotela, restorana, privatnog smještaja ili bilo kojeg drugog turističkog biznisa. Kvalitetan Menadžer hrane i pića poboljšat će ponudu, uslugu i ono najvažnije za svaki ugostiteljski objekt: njegov ugled.

Nakon završetka programa polaznici će moći osmisliti cjelokupni odjel hrane i pića te njime uspješno upravljati. Poznavat će suvremene gastronomske trendove i nutricionističke preporuke za kreiranje jelovnika. Znat će osmisliti vinske i barske karte, postaviti banketni stol za različite prigode, primijeniti načela međunarodnog sustava za sigurnost hrane HACCP... Kvaliteta usluge neće biti prepuštena slučaju, kao ni komunikacija s gostima, odnosno unutar samog tima.

Predavači su, kao i na svim studijskim i drugim programima Visoke škole Aspira, ugledni stručnjaci iz prakse, konkretno menadžmenta, ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma. Program osposobljavanja za Menadžera hrane i pića odobren je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te se kao zanimanje upisuje u e-radnu knjižicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:32