POSTAVLJANJE OGLASA NA PORTALU ZA NEKRETNINE U SAMO PAR KLIKOVA MIŠEM - SAZNAJ KAKO!

Snalaženje u moru portala za oglašavanje nekretnina može biti zahtjevno i komplicirano, pogotovo korisnicima portala za nekretnine koji se po prvi puta susreću s internetskim platformama za oglašavanje svojih kuća ili stanova.

Koliko je oglašavanje nekretnina za prodaju i najam na portalima postalo važno, svjedoči i podatak da se, prema recentnim istraživanjima, preko 65% uspješne prodaje nekretnina ostvaruje internetskim oglašavanjem.

Upravo je zato portal za oglašavanje nekretnina Prvi Kvadrat učinio proces postavljanja oglasa iznimno jednostavnim i lakim. U svrhu što jednostavnijeg korištenja na portalu Prvi Kvadrat postavljen je i tutorial koji u nekoliko lakih koraka objašnjava sve što korisnici trebaju znati da uspješno i lako postave svoj oglas – https://prvikvadrat.hr/#!/podrska.

Ono što prvenstveno razlikuje portal Prvi Kvadrat od ostalih portala je jednostavno i intuitivno sučelje za postavljanje oglasa, u skladu s najnaprednijim svjetskim portalima za nekretnine. Nakon registracije na portalu, korisnicima na raspolaganju stoji pregledno i funkcionalno sučelje koje postavljanje oglasa čini brzim i lakim.

Za razliku od ostalih portala koji od korisnika zahtijevaju samostalno opisivanje kuće ili stana, Prvi Kvadrat nudi već unaprijed postavljenje rubrike koje daju sve potrebne informacije o nekretnini - kvadraturu, godinu izgradnje i adaptacije te sve o infrastrukturi, opremljenosti i dokumentaciji. Dovoljan je jedan klik mišem i odabrane informacije postaju dio oglasa koji je u kratkom vremenu (čak i za manje od 5 minuta) spreman za postavljanje. Spremljeni oglas može se u svakom trenutku promijeniti i nadopuniti u sklopu korisničkog računa, što oglašivačima dodatno olakšava kontrolu nad oglasima.

Kako izgleda jedan od tako postavljenih oglasa, stan koji se nalazi na križanju Heinzelove i Banjavčićeve ulice u Zagrebu i odlična je prilika za kupnju možete pogledati ovdje: https://prvikvadrat.hr/#!/pregled/stan-prodaja-heinzelovaulica-zagreb-6191

Kako bi sam oglas privukao što više korisnika, Prvi Kvadrat nudi mogućnost postavljanja videa nekretnine kao nov i atraktivan način oglašavanja nekretnine. Ovakav način oglašavanja iskoristili su i vlasnici navedenog stana, a video oglas možete također pogledati u galeriji na linku: https://prvikvadrat.hr/#!/pregled/stan-prodaja-heinzelovaulica-zagreb-6191

Kako bi razmjena potrebnih informacija bila još brža, Prvi Kvadrat onima koji su uvijek u pokretu nudi i mobilnu aplikaciju za Android i iPhone. Uz pomoć aplikacije, korisnici mogu oglas postaviti s bilo kojeg mjesta bilo kada što će im uvelike uštedjeti vrijeme, a potencijalnim kupcima nekretnine ubrzati pretragu.

S ovom aplikacijom korisnici također mogu besplatno učitati fotografije sa svog uređaja ili fotografirati nove kada god požele te učiniti oglas još atraktivnijim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:54