Poznate Hrvatice: „Ove kreme ne mijenjam za ništa na svijetu“

Moderna žena ima u ponudi mnogo krema koje obećavaju mladenački izgled, no nisu sve učinkovite i prirodne. Zbog pritiska društva, svaka kozmetička kuća, kao ideal ljepote predstavlja mladu ženu s besprijekorno kožom. Upravo zbog takvih reklama među ženama postale su sve popularnije plastične operacije i botox injekcije, koje za vas mogu imati zastrašujuće posljedice. No, život bez bora samo je jedan korak ispred vas i ovaj puta otkrivamo vam zašto!

Krema s 100% prirodnim hijaluronom

Srećom, na našem tržištu pojavila se krema protiv bora koja uistinu djeluje i to na potpuno prirodan način. Ti je dnevna i noćna krema Lux-Factor 4D Hyaluron sa 100% prirodnom hijaluronskom kiselinom, koja prodire u dublje slijeve kože ni kožu hidratizira iznutra prema van, Ova nevjerojatna krrema na vašoj koži ostavlja vidljive rezultate već nakon 2 tjedna korištenja, vidljivo smanjuje tanke linije i duboke bore, obnavlja epidermu i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Krema je namijenjena svim tipovima kože, a postala je i apsolutni hit među poznatim Hrvaticama, koje zbog prirode svog posla, više pažnje posvećuju svom izgledu.

Budite oprezni pri odabiru hijalurona koji nanosite na svoje lice!

Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički testiran kako bi mogao osigurati najbolje rezultate. Srećom, 4D Hyaluron krema protiv bora, od drugih krema razlikuje se po tome što sadrži samo 100% prirodan hijaluron europskog porijekla što joj pruža jedinstvenu kvalitetu. To je vrijedan sastojak kreme koji daje fantastične rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože. Hijaluron europskog porijekla, na vašoj koži ostavlja nevjerojatne rezultate, bez štetnih posljedica nakon dugotrajnog korištenja.

Pročitajte što o nevjerojatnoj 4D Hyaluron kremi protiv bora, koja NIJE testirana na životinjama misle poznate Hrvatice:

Martina Felja, dizajnerica

„Kremu Lux factor koristim već 2 tjedna. Nanosim je ujutro te mi ujedno sluzi i kao podloga za šminku, te navečer nakon sto očistim lice, nanosim je prije spavanja. Jako sam zadovoljna vidljivim rezultatom već nakon 2 tjedna korištenja. Imam suhu kožu,a nakon korištenja Lux-Factor kreme koža mi je mekana, elastična i hidratizirana. Posebno mi se sviđa sto je od prirodnih sastojaka, bez mirisa i nije testirana na životinjama.“

Antonija Šola, pjevačica

„Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?

Lana Kllingor Mihić, vlasnica PR agencije Klinka

Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine!

Izbrišite bore s lica i vi!

Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu protiv bora 4D Hyaluron na Lux-Factor.com ili pozivom na broj 01 6700 137!

Kupovinom bilo koja 3 proizvoda Lux-Factor, izaberi majicu na poklon!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:53