HIT GODINE 2017

PRAVILA GLASOVANJA U CESARICI

Sve informacije o nagradi nalaze na službenim stranicama nagrade te u Pravilniku nagrade (link). Termine i trajanje glasovanja svojom odlukom donosi i utvrđuje UO Cesarice.

Za nagradu „CESARICA“ provode se dva kruga glasovanja.

U oba kruga glasuje publika, telefonskim, SMS i glasovanjem putem online aplikacije na službenim stranicama „CESARICE“ te medijskog pokrovitelja Jutarnjeg lista.

Svi gore navedeni oblici glasovanje omogućeni su putem partnera, NTH Media d.o.o. i Jutarnji list.

1. krug glasovanja traje od 5.5. do 9.6. (ponoć)

2. krug glasovanja traje od 12.6. do 2.7. (ponoć)

U prvom krugu glasovanja sudjeluje 40 pjesama koje kandidiraju za nagradu.

Glasovanje u 1. krugu provodi se putem sms-a i pomoću online aplikacije, a u 2. krugu uz navedeno glasovati će biti moguće i telefonskim putem.

Konačan rezultat i popis pjesama koje ulaze u nominaciju za Cesaricu i 2. krug glasovanja dobiva se zbrojem glasova pristiglih putem SMS poruka te glasova putem online aplikacije na službenim stranicama cesarica.org i medijskog pokrovitelja Jutarnjeg lista.

Istekom roka glasovanja za prvi krug, zaključit će se proces glasovanja te će UO javno objaviti rezultate glasovanja.
U drugi krug glasovanja ulazi 12 nominiranih pjesama koje su u prvom krugu ostvarile najveći broj glasova publike, čime su te pjesme nominirane za nagradu „CESARICA“

U slučaju izjednačenog broja glasova za dvanaestu (12.) pjesmu, UO Cesarice temeljem radijskog i internet izvještaja odabire bolje plasiranu pjesmu.

U drugom krugu glasovanja sudjeluje 12 nominiranih pjesama. Glasovi iz prvog kruga glasovanja ne prenose se u drugi krug.

Konačan rezultat glasovanja dobiva se zbrojem glasova pristiglih putem telefona, SMS poruka te glasova putem online aplikacije na službenim stranicama cesarica.org i medijskog pokrovitelja Jutarnjeg lista.

Dobitnik Hrvatske glazbene nagrade publike za hit godine „CESARICA“ je pjesma koja u drugom krugu glasovanja ostvari najveći broj glasova publike.

Pravila glasovanja

SMS GLASOVANJE

Glasovanje je omogućeno slanjem ključne riječi dodijeljene svakoj pjesmi na broj 666 888, a glasovi se broje od službenog početka glasovanja, 5.5.2017. do kraja 1. kruga glasovanja, 9.6. u ponoć.

Svi glasovi van navedenog perioda neće biti zabilježeni.

Cijena SMS poruke je 3,72 kn (PDV je uključen u cijenu sms poruke)

Služba za korisnike:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

01 63 88 160 od 09 do 17 sati

Tehnička podrška (davatelj usluge):

NTH Media d.o.o.

Petrovaradinska 7

10 000 Zagreb

OIB: 59547672558

Tel: 01 6388 160

Organizator usluge:

Unison hrvatski glazbeni savez

Brozova 8a

10000 Zagreb

OIB: 21913596812

GLASOVANJE PUTEM ONLINE APLIKACIJE NA CESARICA.ORG

Glasovati se može i preko aplikacije društva Hanza Media d. o. o. (u daljnjem tekstu: Davatelj usluge) dostupne na službenim stranicama nagrade cesarica.org i jutarnji.hr, a prema pravilima Organizatora.

Pravo sudjelovanja u glasovanju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje u periodu trajanja glasovanja, ispune obrazac za prijavu na web stranicama cesarica.org i jutarnji.hr (e-mail adresa). Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 5. svibnja do 2. srpnja 2017. godine.

Davatelj glasovanja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Davatelja usluge. Sudionici, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Davatelja usluge na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Pogrešni ili nepotpuni glasovi su nevažeći i ne daju pravo sudioniku ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u glasovanju. Svi glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i svi glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Organizator i davatelj usluge obrađuje i čuva osobne podatke (dostavljene e-mail adrese) sudionika u svrhu provođenja prikupljanja glasova i u mjeri i za vrijeme koje je neophodno. Davatelj usluge obavještava pravilnikom sudionike da će njihovi osobni podaci koje oni dobrovoljno dostave biti uneseni u računalnu datoteku u vlasništvu Priređivača. Organizator i davatelj usluge se obvezuju ispuniti svoje obveze kako bi osobni podaci (dostavljena e-mail adresa) ostali povjerljivi i svoju dužnost čuvanja osobnih podataka te će poduzeti potrebne mjere u svrhu sprječavanja izmjena, gubitaka ili neovlaštene obrade ili pristupa tim podacima, u svakom trenutku u skladu s dostupnom tehnologijom.

Sudionik sudjelovanjem pristaje da njegovi osobni podaci budu korišteni za prikupljanje i obradu glasova Organizatora i davatelja usluge, sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11).

Davatelj usluge:

Hanza Media d. o. o.

Koranska 2

10000 Zagreb

OIB: 9517545745

Organizator usluge:

Unison hrvatski glazbeni savez

Brozova 8a

10000 Zagreb

OIB: 21913596812

Tehnička podrška (davatelj usluge):

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

od 09 do 17 sati

TELEFONSKO GLASOVANJE

Glasovanje u 2. krugu će biti omogućeno na 061 5x xx telefonima.

Svakoj pjesmi koja uđe u 2. krug glasovanja dodijelit će se zaseban 061 telefon.

Glasovi će se brojati od službenog početka glasovanja, 12.6.2017. do kraja 2. kruga glasovanja, 2.7. u ponoć.

Svi glasovi van navedenog perioda neće biti zabilježeni.

Cijena poziva
- fiksna mreža 3,75 kn
- mobilna mreža 5,06 kn
PDV je uključen u cijenu poziva.

Služba za korisnike:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

01 63 88 160 od 09 do 17 sati

Tehnička podrška (davatelj usluge):

NTH Media d.o.o.

Petrovaradinska 7

10 000 Zagreb

OIB: 59547672558

Tel: 01 6388 160

Organizator usluge:

Unison hrvatski glazbeni savez

Brozova 8a

10000 Zagreb

OIB: 21913596812

Ova Pravila objavljena su na službenim stranicama cesarica.org/podaci i stranicama Jutarnji.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:29