Recept za uspjeh u klađenju nalazi se na dohvat ruke za sve Hrvate

Mnoštvo Hrvata traži svoju sreću u klađenju međutim mali je dio onih koji konstantno zarađuje od klađenja. Stručnjaci kažu da najbolji recept stoji u disciplini i dobro dokumentiranim prognozama.

Soccerkeep.com predstavlja jednu novu platformu za rezultate uživo, jedinstvene statistike i matimatičke prognoze, koja se u kratko vrijeme od lansiranja pretvorila u osnovni alat iskusnih kladioničara.

Na prvi pogled, kada pristupite Internet stranici rezultati uživo na SoccerKeep.com, možda nećete opaziti ništa novo osim poruke koja vam prikazuje broj zarađenih prognoza u poslednjih 24 sata.

Jedinstveni algoritam, koji na osnovi statistike, ima u vidu najvažniji faktor iz područja analize: rezultate, broj golova, vrijeme, evoluciju igrača, lokacije, razlike u rezultatima i tako dalje.

Osnivači platforme Soccerkeepa uzeli su u obzir intervjue sa brojnim svjetskim kladionicama kroz proteklu godinu kako bi stigli do platforme kojoj mogu mi svi pristupiti potpuno besplatno!

SOCCERKEEP.COM UČI TE DA ZARAĐUEŠ.

Pristupili smo Internet stranici SoccerKeep.com koja pruža rezultate iz NHL 1, radi biranja jedne utakmice, na osnovu koje da vam predstavimo kako možete dobiti koristi od ovog nevjerovatnog alata.

Nakon logiranja u računu (upisivanje je u potpunosti besplatno) i pristupa stranici sa utakmicom, vidjet ćete ponuđene prognoze od strane jedinstvenog algoritma koji ima u vidu različite faktore kao što je trenutna forma tima, direktne utakmice, broj golova, formu igrača i druge faktore.

U ovom primjeru, Soccerkeep.com predložio je kao mogući rezultat prognozu x rezultat na polu vrijeme i x kao konačni rezultat (jednakost na pauzi i nakon isteka vremena). Rezultat na pauzi bio je 1 – 1, a utakmica završila se sa istim rezultatom. Na taj način, jedinstveni algoritam Soccerkeep.com dao je točnu prognozu na pauzi i nakon isteka vremena.

Soccerkeep.com također je dao prognozu da će oba tima dati gol. Koeficijent povjerenja od 53% nije bio dovoljno uvjerljiv. U slučaju ovakvih koeficijenta Soccerkeep.com preporučuje da se klađenje vrši oprezno. U ovom slučaju, iako koeficijent povjerenja nije bio visok, algoritam soccerkeep.com dao je točnu prognozu.

Jedinstveni algoritam također je predložio jednu prognozu od manje od 3,6 golova i minimum 1 gol prije pauze. Dva gola bila su dana, oba gola u prvom poluvremenu, tako da je algoritam dao dodatne dvije točne prognoze.

Za sve utakmice iz 1. HNL i 2 HNL, Soccerkeep.com dao je prognoze koje su se završile sa stopom uspjeha od 78%.

BIRAJ USPJEŠNE OPKLADE TIJEKOM EUROPSKOG PRVENTSVA 2016!

Soccerkeep.com predlaže rezultate uživo, unapređene statistike i prognoze za preko 800 takmičenja u više od 100 zemalja, kao i takmičenje EURO 2016 koje dobijaju veći značaj.

Na stranici sa rezultatima Evropskog Prvenstva 2016 možete pronaći osim rezultata uživo i unaprijeđene statistike i prognoze za SVE utakmice sa konačnog takmičenja.

Šta čekaš? Soccerkeep.com jes jedan osnovni alat koji ne smije faliti iz arsenala modernog kladioničara, koji vam pomaže da zaradite bitku protiv kladionica!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:09