Sport Fest 2017 www.sportfest2017.com

 

Sport Fest je sajam sporta, ali i mnogo više od toga. Riječ je o manifestaciji kojoj je cilj objediniti strast prema sportu i zdravi način života. Spajamo sportske profesionalce, klubove, udruge i saveze s entuzijastima, lokalnim i državnim institucijama. Predstavljamo sve koji imaju ikakve aktivne veze sa sportom; sportaše i rekreativce, proizvođače sportske opreme i prehrane, tvrtke i udruge koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu te sve koji su na bilo koji način povezani sa sportom i rekreacijom. Sport Fest je zabavna i atraktivna manifestacija koja će posjetiteljima dati željene informacije, omogućiti da upoznaju i probaju različite sportske aktivnosti, ostvare izvrsne popuste na kupnju, pobjede u natjecanjima te osvoje nagrade u nagradnim igrama, a izlagačima i sudionicima otvoriti mogućnost prezentacije usluga i proizvoda, direktne prodaje, prepoznatljivost i pozicioniranje na tržištu, nove kontakte i međusobno povezivanje.

SPORTFEST 2017

Zašto se prijaviti?

Ovo je jedinstvena sportska manifestacija u Hrvatskoj. Bez obzira na sve veću popularnost sporta, fitnessa i aktivnog načina života, sportski sajmovi su ograničeni ili usko specijalizirani. Sport Fest je, veličinom i širinom, najveći i najopsežniji sajam sporta u regiji, a omogućava vam da svoje proizvode i usluge predstavite širokom spektru posjetitelja, da ostvarite nove kontakte, predstavite svoj sport, proizvod ili uslugu novim potrošačima ili kupcima i ono najvažnije – sjajno se zabavite radeći ono što najviše volite!

Zašto posjetiti Sport Fest?

Sport Fest je jedinstvena manifestacija koja posjetiteljima pruža mogućnost upoznati sve sportove na jednom mjestu. Sve što vas je ikad zanimalo odgovorit će vam vrhunski sportski stručnjaci, upoznat ćete naše najuspješnije sportaše i vidjeti ih u akciji te ako ste najsretniji, osvojit ćete vrijedne nagrade. Razmišljate li o ulasku u sportski biznis, tražite li najbolji sport za sebe ili svoje dijete, znatiželjni ste kojima se sve sportovima možete baviti ili vam nedostaje sportska oprema i rekviziti koje ne znate gdje kupiti? U svakom od tih slučajeva, odgovor je: posjetite Sport Fest, isprobajte ono što nudi, porazgovarajte sa stručnjacima i oplemenite svoj život.

Sport Fest ne bi uspio bez partnera koji ga podržavaju. Zahvalni smo svim našim partnerima na podršci i prepoznavanju projekta kao važnog i vrijednog za podizanje svijesti o važnosti sporta i aktivnog načina života.

Želite posjetiti Sport Fest? Sjajna odluka! Za vas smo pripremili različite modele ulaznica, od jednokratnih, sajamskih i obiteljskih. Za veće grupe molimo da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Vidimo se na Sport Festu na Zagrebačkom velesajmu!

Imaš slobodnog vremena i rado bi sudjelovao/la u sjajnoj sportskoj manifestaciji te stekao vrijedne kontakte i korisno iskustvo? Tražimo 80 volontera koji će nam pomoći da Sport Fest doista postane sjajna manifestacija. Volonterima osiguravamo besplatni lokalni prijevoz, dnevni obrok, potvrdu o volontiranju te poklon i zabavu po završetku volontiranja. Prijavi nam se do 15. rujna i radi s nama na Sport Festu!

Zahvaljujemo svim sponzorima koji su se već uključili u Sport Fest, ali i onima koji o tome razmišljaju. Za sponzore smo pripremili različite sponzorske pakete, od dijamantnog, zlatnog, srebrnog i brončanog do prijatelja Sport Festa. Ako želite da se i vaša tvrtka uključi u ovu jedinstvenu manifestaciju, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i zajedno ćemo pronaći model vašeg uključivanja.

SPORTOVI

TIMSKI SPORTOVI

Nogomet, košarka, odbojka, hokej, vaterpolo, rukomet, baseball... to je samo dio timskih sportova koje ćemo predstaviti. Mislite da znate sve o njima? Možda vas iznenadimo mogućnostima i informacijama, a možda pronađete i klubove u koje se želite uključiti. Dovodimo klubove i saveze, popularne sportaše koji su u svojim sportovima već poznate zvijezde (ili će to tek postati!), a imate i jedinstvenu priliku isprobati svaki od njih upravo na Sport Festu, natjecati se, pobijediti i ako ništa drugo, dobro se zabaviti!

INDOOR SPORTOVI

Tenis, karate, nanbudo, budokai, boks, slobodno penjanje, taekwondo, gimnastika, balet, ples, plivanje... Svi sportovi kojima je baza dvorana bit će prikazani na ovom Sport Festu. Dođite, isprobajte neke od njih, razgovarajte s trenerima i stručnjacima i pronađite svoju novu strast i hobi. Ili pak porazgovarajte s osvajačima medalja i budućim hrvatskim sportskim zvijezdama.

OUTDOOR SPORTOVI

Biciklizam, triatlon, veslanje, trčanje, planinarenje, treking... Za one koji vole prirodu i boravak na otvorenom čitav je niz mogućnosti. Uostalom, kada se zadnji puta učinili nešto po prvi puta? Na Sport Fest dovodimo klubove, organizacije i saveze koji će vam dati sve važne informacije o sportu koji vas zanima, povezati vas s trenerima i stručnjacima i otkriti vam da nikad nije kasno da počnete.

ZIMSKI SPORTOVI

Od skijanja do snow kiteanja – zima nudi čitav niz aktivnosti u kojima je moguće uživati. Za vas smo pripremili štandove proizvođača opreme, organizatore putovanja i osigurali sudjelovanje klubova i saveza koji mogu dati odgovore na 1000 pitanja koja vas zanimaju i za još 1000 koja se niste ni sjetili postaviti. Samo im dajte da vas zaljube u čaroliju sporta na snijegu i ledu.

VODENI SPORTOVI

Plivanje, ronjenje, veslanje, kajak, SUP, surfanje, rafting... Za plivače i plutače, za one koji bi se doveli u formu i one koji jednostavno uživaju u pokretu u vodi, za sportaše i entuzijaste, za zaljubljenike i sramežljive početnike... Pokrili smo sve mogućnosti, a imamo i nekoliko iznenađenja za vas koja ćemo najaviti vrlo, vrlo skoro!

TRKAČKI SPORTOVI

Vjerojatnost je da već trčite ili pak od vaših pet prijatelja njih troje trči. Trčanje je postalo ogromnim trendom posljednjih godina i s dobrim razlogom. Ako ste se već upisali u sektu trkača, onda vam je sve jasno pa ćete doći samo upoznati se s najvećom ponudom sportske opreme na tržištu. A ako još niste, onda je ovo sjajna prigoda da otkrijete što to vaše prijatelje vuče da na +40 i -10 obuvaju tenisice i istrčavaju na ulicu.

ADVENTURE SPORTOVI

Padobranstvo, paragliding, slobodno penjanje, alpinizam, treking, rafting, airsoft... sve su to posebno privlačni sportovi. Možda još niste skupili dovoljno hrabrosti da se i sami okušate u nekom od njih, ali zato je tu Sport Fest: želimo vam pokazati da adrenalin možete izazvati i u posve kontroliranim i sigurnim uvjetima.

FITNESS I WELLNESS

Od crossfita i klasične teretane, do yoge i opuštanja. Hoće li se žene nabildati ako rade u teretani? Treba li preskakati leg day? Zašto je trening snage komplementaran svakom sportu i kako ih kombinirati? Što je, dovraga, taj crossfit u koji se mnogi kunu? Odgovore na ta i brojna druga pitanja dat će vam treneri i stručnjaci koje dovodimo.

SPORTSKA PREHRANA I DODACI

Nema pravog uspjeha bez prave prehrane i savršeno tijelo klesa se prvo u kuhinji, a tek potom na vježbanju. Što vam je za to potrebno, kako kombinirati namirnice za najbolji rezultat, koji vam dodaci prehrani trebaju... sve to imate priliku saznati u tri dana Sport Festa jer su vam naši stručnjaci na raspolaganju za svako pitanje.

SPORTSKA OPREMA ZA REKREACIJU

Čime god se bavili, oprema je nužan dio. Tenisice, sprave, sportska odjeća, bicikli, čamci, penjačice, užad, lopte, reketi, dresovi... Mnogo je toga na tržištu, a Sport Fest je prigoda da otkrijete sve novitete i pronađete ono najbolje za sebe uz pomoć tvrtki specijaliziranih upravo za pojedine sportove i artikle.

SPORTSKA MEDICINA

Ozljede su neizostavan dio svakog sporta, ali možete ih prevenirati. Kako ih spriječiti, kako ih liječiti, kako sportom otkloniti neki problem ili bol... odgovore na ta i sva druga pitanja pronaći ćete tijekom trajanja Sport Festa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:49