SVIJET NA DLANU UZ ANDREU BOCELLIJA I TURKISH AIRLINES

 Velika nagradna igra Star produkcije i Turkish Airlinesa poklonicima svjetski poznatog tenora donosi let na neku od brojnih destinacija Sjeverne i Južne Amerike

Svijet je odsad na dlanu u samo nekoliko klikova! U mjesecima uoči nastupa Andree Bocellija u zagrebačkoj Areni organizator Star produkcija i sponzor koncerta Turkish Airlines najavili su brojne pogodnosti za obožavatelje glazbene zvijezde. Jedna od najzanimljivijih svakako je nagradna igra na Facebook stranici Star produkcije, koja sretnom dobitniku donosi dvije avionske karte za neku od ponuđenih destinacija Sjeverne i Južne Amerike iz ponude Turkish Airlinesa.

Pravila sudjelovanja u ovom nagradnoj igri vrlo su jednostavna. Sve što zainteresirani moraju učiniti jest u razdoblju od 15.11. do 15.12.2017. stisnuti „Like“ na Facebook stranicu Star produkcije i Turkish Airlinesa, podijeliti objavu javno te „tagirati“ osobu s kojom bi željeli putovati, uz objašnjenje zašto biste baš vi trebali osvojiti nagradu. Po završetku nagradne igre dobitnik će se birati nasumičnim odabirom, a odabrani sretnik ili sretnica odlučivat će između destinacija na koje Turkish Airlines sigurno i uz najvišu razinu usluge dovodi svoje putnike: Toronto i Montreal (Kanada); Boston, New York, Washington, Chicago, Atlanta, Houston, Los Angeles, San Francisco i Miami (SAD); Havana (Kuba); Bogota (Kolumbija); Caracas (Venezuela); Panama City (Panama); Sao Paulo (Brazil) i Buenos Aires (Argentina). Druga nagrada su dvije ulaznice za koncert Andree Bocellija u Areni Zagreb, a treća nagrada CD Bocellijevog albuma „Cinema“.

„Gotovo da ne postoji kutak našeg planeta koji je danas nedostupan, a svakim danom uporno radimo na otvaranju novih destinacija. Jednako tako dobra glazba uvijek pronalazi put do svoji slušatelja, stoga smo se drage volje uključili u organizaciju koncerta i ovu nagradnu igru. Za sve kupce ulaznica za koncert pripremili smo i iznenađenje u obliku popusta od 15 posto na sve avionske karte, koje je potrebno kupiti i iskoristiti u razdoblju od 15.11.2017. do 30.03.2018. Sudionicima nagradne igre želimo svu sreću te se veselimo skorašnjem koncertu“ – poručili su iz Turkish Airlinesa.

Talijanski tenor nastupit će u zagrebačkoj Areni povodom Međunarodnog dana žena 10. ožujka sljedeće godine, a skorašnji koncert, prema riječima direktora Star produkcije Alena Ključe, donosi vrhunski glazbeni ugođaj: „Sve polako sjeda na svoje mjesto – najavljeni program zadovoljit će i najstrože kritičare, dosadašnji odaziv publike je i više no dobar, kao i velik medijski interes. Nagradnom igrom i spomenutim popustima željeli smo se dodatno približiti Bocellijevim poklonicima te nadolazeći mjesec darivanja učiniti još ljepšim“.

Prodaja ulaznica za koncert već je počela, a informacije se mogu pronaći na stranici www.eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:21