PROMO

Top 4 razloga zašto je proljeće idealno vrijeme za riješiti se naočala i kontaktnih leća

Proljeće je i službeno stiglo, a s njim i ljepše vrijeme koje smo svi dugo iščekivali. Slijedi proljetno čišćenje i pospremanje zimske garderobe pa što ne biste s tim pospremili i naočale i kontaktne leće? U nastavku donosimo 4 razloga zašto je proljeće idealno vrijeme za uklanjanje dioptrije.

1. Dioptrijske naočale ograničavaju vidno polje

Nositelji dioptrijskih naočala svjesni su da naočale ograničavaju njihovo vidno polje. Proljeće je idealno vrijeme za trčanje, rolanje, biciklizam, planinarenje i slično, ali sve te aktivnosti su nezgodne s naočalama pa se za vrijeme tih aktivnosti preporuča nošenje kontaktnih leća radi šireg vidnog polja.

2. Kontaktne leće i očne alergije

Nositelji kontaktnih leća su u proljeće pak podložniji očnim alergijama, infekcijama i upalama. Vjetar i pelud koja leti po zraku lijepi se za kontaktne leće i često uzrokuje crvenilo i peckanje oka, kao i iritacije i upale.

3. Vrhunska dijagnostika

Do prije par godina bilo je nezamislivo da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, ali od pojave Contoura Vision, najpreciznije personalizirane dijagnostike koja se radi prije zahvata laserskog skidanja dioptrije i to je postalo moguće. Contoura Vision se razlikuje od drugih dijagnostika jer mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda). Mjerenja se spajaju na laser koji onda najpreciznije moguće uklanja kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije koji uključuje mjerenja na Contoura Visionu možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

4. Proljetne akcijske cijene u Bilić Visionu

Financiranje zahvata je najčešći problem ljudima koji su zainteresirani za trajno odbacivanje naočala i kontaktnih leća. Međutim, laserska korekcija vida je dugoročno najisplativija opcija. Matematički gledano nosioc pomagala za vid više potroši na naočale, stakla, leće i otopine kroz godine nošenja, nego jednokratno za lasersko skidanje dioptrije. Osim toga, zagrebačka oftalmološka Poliklinika Bilić Vision do 31.3.2017. godine omogućava svima pregled za lasersko skidanje dioptrije koji uključuje mjerenja na Contoura Visionu-u za 250kn, umjesto za 750kn koliko je redovna cijena, a omogućuje plaćanje same operacije čak do 60 rata.

Rezervaciju termina po promotivnoj cijeni od 250kn obavite do 31.3.2017. pozivom na broj 01 4678 444 ili online: Pregled za lasersko skidanje dioptriju u Poliklinici Bilić Vision.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:59