TV prijemnik kojeg biraju vrhunski stručnjaci, a namijenjen je svima

Dom je mjesto u kojem boravimo u društvu onih koji su nam najvažniji te je samim time bitno da je uređen po našem ukusu. Pritom ne treba pristajati na kompromise, već slijediti svoju ideju. Ako nam to nikako ne polazi za rukom uvijek možemo angažirati stručnjake koji će odraditi taj posao za nas ili u njima potražiti inspiraciju.

Ante Vrban, osim što slovi za jednog od naših najpoznatijih arhitekata doslovno živi svoj posao. Višestruko nagrađivani arhitekt otkrio nam je kako je uređivao svoj zagrebački dom rekavši kako mu je jedina deviza bila – ne pristajem na kompromise, sve mora biti kako želim! To će savjetovati i svojim klijentima.

Prilikom odabira boje zidova, dezena pločica, podnih obloga, namještaja, rasvjetnih tijela te tehnike treba paziti da je sve kvalitetno, funkcionalno te estetski u skladu jedno s drugim. Kako to spojiti Vrban je pokazao u svom stanu u kojem prevladavaju neutralne boje s tu i tamo koji detaljem koji iskače. Ono što posebno oduševljava su tehnički uređaji koji su gotovo neprimjetni i savršeno se stapaju s prostorom.

„Prilikom odabira tehničkih uređaja važno mi je bilo da vrhunski ispunjavaju svoju svrhu, da su dio prostora te da s ostalim namještajem stvaraju cjelinu. Ne gledam mnogo televizor jer puno radim i na putu sam, no kada se uz TV prijemnik opuštam važno mi je da je slika vrhunske kvalitete dok gledam omiljeni film, seriju ili dok igram igrice, na TV prijemniku koji se savršeno uklopio u interijer. Takav TV prijemnik proizveli su sjajni majstori u Samsungu proizvevši QLED TV prijemnik kojeg imam u stanu u Zagrebu, ali i u vikendici u Jadriji“, objasnio je Vrban te dodao: „Lako ga je i premjestiti. Nekada radije gledam film iz kreveta pa onda QLED prebacim u spavaću sobu. S njim je to lako jer osim što ga se može postaviti na zid ima i fenomenalan stalak te optički nevidljivi kabel. Luksuz je, između ostalog, jednostavnost korištenja i ugodnost u prostoru u kojem boravimo, a QLED televizor mi pruža upravo to. I, naravno, slobodu u kreiranju i mijenjanju vlastitog prostora, neovisno o položaju instalacija u sobi. Biti slobodan u bilo kojem segmentu života je ono čemu teži cijeli moderan svijet“, zaključio je Vrban.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:29