U potrazi ste za prihodima? Postanite Uber partner-vozač i zarađujte koliko vozite

Imate li viška vremena kojeg bi rado iskoristili za povećanje kućnog budžeta, Uber platforma nudi savršenu priliku za zaradu i to u vrijeme kada to vama najbolje odgovara.

Uberovi partneri-vozači sami određuju koliko će i kada voziti, a samim time i koliko će zaraditi. Bilo da više preferirate noćne ili dnevne vožnje, samo nekoliko ili osam sati dnevno – odluka o tome je isključivo vaša. O njoj će direktno ovisiti i zarada koja se isplaćuje svakog tjedna. Bez dugih čekanja na zarađeni novac i uz redovne tjedne isplate, lakše je i planiranje kućnog budžeta.

Voziti na Uber platformi možete na dva načina. Prvi je da osnivanjem vlastite tvrtke ili obrta postanete samostalan partner-vozač te zapošljavate druge vozače ako to želite, a drugi je da vozite kao zaposlenik već postojećeg partnera-vozača koji ima svoju tvrtku ili obrt. Sve što vam treba za postati Uber partner-vozač su vozačka dozvola i potvrda o nekažnjavanju. Ukoliko nemate vlastiti auto, voziti možete za postojećeg Uber partnera-vozača koji će vam osigurati auto za vožnju na Uber platformi.

Preko Uber platforme, u Hrvatskoj trenutno vozi više od 2.000 partnera-vozača, a njih 82 posto preporučilo bi i drugima voziti na Uber platformi. Postanite i vi zadovoljni partner-vozač i u slobodno vrijeme profitirajte. Vozite koliko želite i zarađujte koliko vozite.

Više informacija saznajte na linku ili pozivom na broj 0800 00 44.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:51