Utičnice u duginim bojama

Kada razmišljate o domu iz snova, što vam je najbitnije? Kvadratura? Broj prostorija? Količina dnevne svjetlosti? Uređenje? E, tu smo vas čekali! Svaki je dom ogledalo njegovih vlasnika – bez obzira koliko velik ili malen bio.

U svakom detalju koji unesete ocrtava se dio vas. Bez obzira smatrate li se otvorenom, vedrom osobom, smjelom u odabiru boja ili osobom koja uvijek igra na sigurno i nema problema s minimalističkim uređenjem, jedno je dizajnersko rješenje koje može pomiriti obje strane, a dolazi pod nazivom UNICA.

Riječ je o programu sklopki za svjetlo i utičnica tvrtke Schneider Electric, koji nadilazi sve ono što mislite da znate o utičnicama. U seriji UNICA QUADRO dekorativni okviri za sklopke i utičnice dolaze u čak 14 boja, a moguće ih je ugraditi i vertikalno i horizontalno. Elementi koji se mogu ugraditi mogu biti u bijeloj, bež, aluminij ili grafit boji – idealno za kombiniranje. Naravno, sve proizvode UNICA linije karakteriziraju funkcionalnost, jednostavnost ugradnje, estetika i ušteda električne energije. Provjerite sve na: http://www.schneider-electric.hr/sites/croatia/hr/partneri/sklopke.page

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:05