NE PROPUSTITE

VELIKA NAGRADNA IGRA ARENA CENTRA I JUTARNJEG LISTA Uključite se i osvojite automobil Hyundai i10!

Od ponedjeljka, 28. kolovoza kreće nova nagradna igra za sve naše čitatelje. Riječ je o nagradnoj igri vodećeg šoping centra u Hrvatskoj i najčitanijih dnevnih novina u Hrvatskoj: Arena Centra i Jutarnjeg lista.
 Promo

Kupi! Ispuni! Odvezi!

Arena Centar, mjesto odličnog šopinga i vrhunske zabave, kontinuirano nagrađuje svoje kupce, jednako kao i Jutarnji list svoje čitatelje. Ovoga puta, organizirali smo zajedničku nagradnu igru u kojoj čitatelje, odnosno kupce, nagrađujemo vrijednom nagradom – automobilom Hyundai i10.

Privlačan gradski automobil, „najveći, mali auto“ oduševljava svojim izgledom, performansama i pouzdanošću. Uz prostranu putničku kabinu, vodeću u svojoj klasi, Hyundai i10 može se pohvaliti i najvećim prtljažnikom u klasi, tako da ćete imati dovoljno prostora za sve što morate ponijeti nakon kupovine u Arena Centru.

Svaki kupac koji u razdoblju od 28. kolovoza do 17. rujna ostvari potrošnju u minimalnom iznosu od 100 kuna potencijalni je dobitnik ove atraktivne nagrade. Potrebno je još samo ispuniti prijavnicu koju ćemo objavljivati u Jutarnjem listu, kao i na prodajnim mjestima u Arena Centru.

VELIKA NAGRADNA IGRA ARENA CENTRA I JUTARNJEG LISTA Uključite se i osvojite automobil Hyundai i10!

Kako igrati

Sudjelovati u nagradnoj igri mogu svi oni koji u razdoblju od 28. 8. do 17. 9. ostvare minimalnu potrošnju od 100 kuna u svim trgovinama, kafićima, kinu ili drugim postojećim objektima u Arena Centru. Potrebno je popuniti prijavnicu koju ćemo objavljivati u Jutarnjem listu svaki dan od 28. 8. do 3. 9., dok ćete je na prodajnim mjestima Centra pronaći sve do 17. 9. Popunjena prijavnica (osobni podaci i broj računa iz trgovine) ubacuje se u nagradu – automobil Hyundai koji će, tijekom trajanja nagradne igre, biti izložen u Centru. Javno izvlačenje dobitnika održat će se 18. 9. 2017. u Arena Centru točno u podne.

Svi sudionici nagradne igre detaljno se mogu informirati o načinu sudjelovanja na portalu Jutarnji.hr gdje su objavljena Pravila nagradne igre.

Doživite najbolji šoping i zabavu

Arena Centar je najmoderniji trgovački centar u Hrvatskoj, gdje se, osim kupovine u brojnim trgovinama, nudi i jedinstvena zabava i mnoštvo sadržaja za sve uzraste. U Centru je smješteno više od 200 dućana svih profila, dva najveća svjetska maloprodajna lanca kao i luksuzne trgovine najznačajnijih modnih brendova. Arena Centar nudi 10 multiplex kinodvorana, IMAX kino, Game World Casino i dječju igraonicu. Nakon obavljene kupovine, možete se opustiti u ugodnim prostorima brojnih kafića ili uživati u gastronomskim delicijama domaće, azijske, orijentalne ili mediteranske kuhinje. Najsuvremeniji šoping centar u Hrvatskoj također nudi besplatno parkiranje, a udaljen je samo 10 minuta vožnje od centra Zagreba.

Početak školske godine je na pragu, pravo je vrijeme da opremite svoga školarca. Arena Centar je idealna destinacija gdje ćete na jednom mjestu pronaći sve što trebate, a dobra kupovina, uz raznovrsnu zabavu, pretvorit će vaš posjet Centru u pravi užitak za cijelu obitelj. U ponedjeljak ne propustite svoj primjerak Jutarnjeg lista, potražite prijavnicu za nagradnu igru i osvojite novi Hyundai.

Nagradna igra je završila! Provjerite tko je osvojio vrijednu nagradu - automobil Hyundai i10!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:16