Zašto su manikura i pedikura obavezni rituali prije ljeta?

Svaka žena voli imati njegovane ruke i stopala, a pogotovo prije visokih temperatura kada se češće pokazuju

Čim temperature porastu, mijenjaju se i odjevne kombinacije. Zato niti ne čudi kako mnogi hrle u kozmetičke salone ne bili izgubili koji centimetar u struku, malo ublažili celulit, ali i da manikurom i pedikurom spreme nokte za pokazivanje. Ljeti se rađa najviše trendova u svijetu manikure i pedikure pa tako odjevnoj kombinaciji često komplementiraju zanimljivo uređeni nokti. Tako vaši nokti mogu postati idealan ukras jer zahvaljujući inovativnim kozmetičarima izgledaju kao mini umjetnička djela. Otkrivamo Vam razloge zašto je toliko važno pripremiti nokte za ljeto.

Kada stopala provedu dugo vremena u čarapama niti ne shvaćamo kako se koža zadebljala i kako se više ne doimaju tako njegovana. Olakšajte svojim stopalima i na vrijeme se riješite viška kože. Znate li da čovjek svakog dana napravi od 3000 do 16000 koraka, a u svom životu prehoda oko 160 000 km što znači da 4 puta obiđe Zemljinu kuglu. Učinite nešto da svojim stopalima olakšate taj put.

Manikura i pedikura često uključuju i kompletnu njegu ruku i stopala te razne tretmane kremama, pilinzima čak i masaže. Sve navedeno pomaže pri održavanju zdravog i njegovanog izgleda ruku i stopala.

Prije odlaska na more mnoge dame odlučuju se na trajnije varijante manikure i pedikure kako bi barem jedan dio godišnjeg odmora imale besprijekorne nokte. Uostalom, ljeti su nokti najčešće u centru pažnje pa se za njih treba i propisno pobrinuti.

Za Vas smo izdvojili 6 kozmetičkih salona iz kojih ćete izaći s njegovanim i lijepim noktima. Nemate što čekati, toplije vrijeme dolazi i izvući ćete sandale iz ormara prije nego što mislite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:47