Zbogom kratke trepavice i rijetke obrve – tu je super serum!

 

Kratke, rijetke, bez volumena? Ako vaše trepavice odgovaraju ovom opisu, onda je vrijeme za njihovu temeljitu obnovu. Vašim će trepavicama gustoću, dužinu, volumen i tamniju nijansu vratiti jedan od najkvalitetnijih i najpoznatijih seruma za trepavice na tržištu Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica. Žene obožavaju sve u vezi njega – elegantno luksuzno pakiranje, jednostavno primjenu i, naravno, fantastične rezultate.

Međutim, on djeluje i na obrve! Ako su one neravnomjerne, prepune praznina i ako ispadaju, Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica savršeno će djelovati i na njih – obrve će dobiti na gustoći pa ćete ih moću ljepše oblikovati.

Ovaj serum namijenjen i za najosjetljivije oči, a ne morate se brinuti niti vi koji nosite kontaktne leće – slobodno ga možete koristiti. Naravno, prije korištenja, leće morate izvaditi.

Lux-Factor serum za rast trepavica je najbrže djelujući prirodni stimulator za rast, gustoću i jačanje trepavica jer ćete rezultate vidjeti već za 2-4 tjedna. Vaše će trepavice biti punije, gušće, tamnije i jače – s čak do 85% više volumena. Međutim, osim što ovaj serum trepavice čini dužima i gušćima, on također potiče rast novih i dužih trepavica, sprječava lomljenje i ispadanje. Ono što je odlično jest da nakon tretmana ovim serumom čak ne morate nositi niti maskaru jer on čini trepavice toliko gustima, tamnima i dugačkima da je maskara gotovo nepotrebna. Možete ih samo malo uviti, nanijeti ruž za usne, puder i rumenilo i – spremne ste za izlazak!

Isabella Rakonić, blogerica


„Nakon dva tjedna korištenja Lux-Factor Eyelash seruma za rast trepavica, primijetila sam da su moje trepavice deblje, tamnije i punije. Takav izgled ne bi mogla postići samo s maskarom.“

Voljeli biste isprobati serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoj serum na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 330 93 65.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:06