EKSPLOZIJA U STENJEVCU

FOTO Zagrepčani u strahu: 'Bile su tri detonacije. Svi smo istrčali van. Ovo je prestrašno, bojimo se da ne eksplodira opet'

ZAGREB - Noćas iza ponoći odjeknula je snažna eksplozija na autobusnoj stanici u Aleji Bologne preko puta Gospodske ulice, prilikom čega je jedna osoba ozlijeđena.

Razgovarali smo sa susjedima koji žive nedaleko od mjesta detonacije, te su ispričali kako su čuli tri eksplozije u razmaku od 20 sekundi.

FOTO U ponoć eksplodirala bomba u Stenjevcu, a onda odjeknule još tri detonacije! Jedna osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu! 'Svi smo istrčali van. Ovo je prestrašno, bojimo se da ne eksplodira opet'

- Sve tri su bile jednakog intenziteta u kratkim periodima pa smo se jako prestrašili. U trenutku kada je prva eksplozija odjeknula, oko ponoći, gledali smo film na televiziji pa nam nije bilo jasno da li je to vani ili na filmu. Međutim kada su druge dvije odjeknule shvatili smo da se na ulici nešto događa. Jako nas je strah jer svašta čovjeku prolazi kroz glavu. Živimo u nesigurnim vremenima, govori nam bračni par koji živi u obližnjoj zgradi.

Očevid na autobusnoj stanici na Aleji Bologne kod Gospodske ulice i oko nje i dalje je u tijeku. Vatrogasci, policija i forenzičari detaljno pretražuju svaki predaj pruge u okolici 20 metara.

Jedna susjeda koja živi tri kuće dalje od mjesta eksplozije ispričala je kako je čula snažnu eksploziju koja ju je probudila.

- Zatresla su se stakla, svi smo istrčali van vidjeti što se dogodilo, a ubrzo je došla i policija. Ovo je prestrašno bojimo se da ne eksplodira opet, rekla je umirovljenica koja živi nedaleko od mjesta eksplozije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:37