MEDIKOR - NAGRADNI NATJEČAJ

Osvoji Rio uređaje za ljepotu!

Medikor nagrađuje tri sretna dobitnika/dobitnice Rio uređajima za ljepotu koji donose najpopularnije kozmetičke tretmane u udobnost vašeg doma. Zaigrajte nagradni natječaj i osvojite vrijedne nagrade.

Glavna nagrada je Rio uređaj za lifting lica koji će vas pomladiti već prilikom prve uporabe. Rio uređaj za lifting lica djeluje na dva načina: elektrostimulacijom mišića lica učvršćuje opuštenu kožu lica, a poticanjem apsorpcije kolagena i retinola povećava elastičnost kože i smanjuje vidljivost bora.

Druga nagrada je Rio Sonicleanse , sonični masažer za dubinsko čišćenje lica koji koristi visokofrekventnu mikro-pulsirajuću tehnologiju . Sonicleanse je dovoljno nježan za korištenje kao dio dnevne rutine čišćenja lica ,pomaže smanjenju pojave pora, masnih dijelova i mrlja te priprema kožu da učinkovitije upije tretmane za njegu kože.

Treća nagrada je Rio Elektroliza , uređaj za trajno uklanjanje dlačica. Ovaj uređaj koristi mikrostruju za uništenje korijena dlačice kako bi se usporio budući rast. Elektrolizom se mogu uklanjati sve vrste dlačica pa tako i svijetle i sijede dlačice.

Odgovorite točno na 2 jednostavna pitanja i napišite nam zašto mislite da biste baš vi morali dobiti Rio uređaj za ljepotu. Najkreativnije odgovore ćemo nagraditi. Odgovore potražite na Medikor internet stranici. Sretno!

Rio uređaji dostupni su u svim boljim ljekarnama i drogerijama, u Medikor Prodavaonicama zdravlja, Praška 10 i Nova cesta 52, Zagreb , Medikor ljekarnama i na www.medikor.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:12