POSLJEDNJE PRIPREME

SVJETSKI MOĆNICI U DUBROVNIKU Na jet set vjenčanje dolaze Angelina i Leo DiCaprio?!

 Getty Images

Ostalo je još par dana do vjenčanja stoljeća, kako već mnogi nazivaju četverodnevno svadbeno slavlje u režiji jedne od najpoznatijih dinastija svijeta, Hearst, na kojem će se okupiti tristotinjak najbogatijih ljudi svijeta. Pripreme su u punom jeku, postavlja se šator ispred Katedrale, a Marina Držića su okupirali stolovi i stolice, piše Dubrovački vjesnik .

Svoje sudbonosno da izreći će, zapravo još jednom ponoviti ili utvrditi, milijunašica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, inače sina legendarnog izdavača Williama Randolpha Hearsta, te investicijski bankar Jason Beckman.

Njih dvoje već su u braku i imaju petogodišnjeg sina, u Dubrovniku su često puta ljetovali, a sada će boravak u njihovom gradu iz snova učiniti nezaboravnim za sebe i za njihove prijatelje. Fabiola je već prošli petak stigla u Dubrovnik gdje je viđena na koncertu izraelskih glazbenika i DSO-a.

Među uzvanicima su pripadnici njujorške društvene kreme, brokeri, bankari, odvjetnici, liječnici, dizajneri, umjetnici... Svi oni dolaze u Dubrovnik već sutra, a za njih su mladenci rezervirali najluksuznije apartmane u dubrovačkim hotelima Excelsior i Bellevue, uz neizbježne vile Orsulu i Agavu.

Fabiola Beracasa (foto: Getty Images)

Poznati uzvanici stizat će u Dubrovnik privatnim avionima iz Londona, a zasada su najavljena tri takva, kao i charterima iz Madrida, od kojih jedan ostaje u dubrovačkoj zračnoj luci do 9. lipnja. Novac nije igrao nikakvu ulogu u planiranju vjenčanja koje je povjereno specijalnom timu, bitno je bilo samo da se zadovolje sve želje slavljenika s kojima u Dubrovnik stižu vrhunski svjetski cheovi, šminkeri, stilisti...

Foto: Dubrovački vjesnik

Jet set vjenčanje, tema je koja već tjednima zaokuplja i intrigira javnost, a kako se bliži datum vjenčanja, sve su glasnija šuškanja kako na njega dolaze zvijezde poput Angeline Jolie i Leonarda DiCaprija. Podatak je to naravno koji nitko neće potvrditi, a i sa zvijezdama takvog kalibra zapravo se do zadnjeg trenutka ne zna dolaze li ili ne.

Među zvučnijim imenima je ono Margherite Missoni, unuke osnivača modnog carstva, koja trenutno studira glumu, a dugo godina bila je zaštitno lice Missoni imperija. Tu je i Mark Ronson, nagrađivani britanski DJ, koji je radio s Amy Winehouse i Brunom Marsom. Šuška se da dolazi i kontroverzni srpski političar i bivši predsjednik Opće skupštine UN-a Vuk Jeremić.

FOTOGALERIJA: Pripreme za jet set vjenčanje u punom su jeku

U kuloarima se prepričavaju posebne želje mladenke, među kojima je i ta da želi taj dan biti jedina mladenka u Dubrovniku, te da na svom putu od Excelsiora do Sponze u kojoj se održava ceremonija ne želi "naletjeti" na ženu u vjenčanici.

Bilo kako bilo, vjenčanje svjetskog jet seta u Dubrovniku vrhunska je reklama za Grad, slike s vjenčanja objavljivat će se preko društvenih mreža, a ekskluzivna reportaža objavit će se u najvažnijem broju Vogua u godini, onom jesenskom, kad se objavljuju najnovije dizajnerske kolekcije.

Foto: Dubrovački vjesnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:54