DJECA IH NATJERALA

Na Angie sjaji prsten od 250 tisuća dolara koji je samo uvertira za vjenčanje iz snova

Angelina je rekla da ih klinci često ispituju zbog čega nisu vjenčani kao Fiona i Shrek

Najpoznatiji glumački par na svijetu - Angelina Jolie i Brad Pitt napokon su se zaručili. Nakon sedam godina veze i šestero djece, zvijezde su ipak odlučile kako će i službeno ozakoniti svoju ljubav. Brad je Angelini poklonio dijamantni prsten vrijedan 250 tisuća dolara koji je izrađen po njegovim instrukcijama, no da taj prsten znači više od običnog poklona potvrdio je prekjučer privatni draguljar zvjezdanog para Robert Procop. Naime, kada je sredinom ovog tjedna 36-godišnja glumica stigla na izložbu kineske umjetnosti u LA County muzej u Los Angelesu u pratnji Brada i njihovog osmogodišnjeg sina Paxa, svi su odmah zamijetili kako nosi veliki dijamantni prsten i to na prstu ‘rezerviranom’ za burmu, a koji do sada nisu viđali na njezinoj ruci.

Službena potvrda

Međutim, kako su je mediji već previše puta ‘zaručivali’ za Brada, gotovo odmah nakon svakog novog prstena na njezinoj ruci, sada su se iz opreza suzdržali od brzinske procjene što taj dijamant znači. No nisu morali dugo čekati za objašnjenje. Vijest o zarukama prvo je plasirao Procop, bez sumnje u dogovoru sa slavnim parom, jer je istinitost draguljarevih riječ odmah potvrdila i Bradova glasnogovornica Cynthia Pett-Dant, koje je prenio Daily Mail.

- Istina, to je obećanje za budućnost i njihova djeca su vrlo sretna zbog toga. Datum vjenčanja za sada još nije određen - izjavila je Pett-Dant. Par je doduše posljednjih mjeseci već nekoliko puta javno izjavio kako će ipak popustiti nagovaranjima svoje djece i napokon stati pred oltar, no sve do zaručničkog prstena nije bilo konkretnih naznaka da nešto rade po tom pitanju.

- Brad je imao vrlo jasnu viziju kako njegov zaručnički prsten za Angelinu treba izgledati. Želio je da u svakom segmentu bude savršen - od dijamanta najviše kvalitete, točno određene veličine i oblika koji bi pristajao Angelininoj ruci. Nadgledao je sve faze nastanka i dizajna prstena - otkrio je Procop koji je prsten počeo izrađivati prije godinu dana, dakle i prije prvih javnih izjava glumačkog para kako ipak namjeravaju uploviti u bračnu luku pod pritiskom djece i tako odustati od svoje odluke da se neće vjenčati sve dok se u Americi ne legaliziraju istospolni brakovi.

- S obzirom koliko su nas djeca nagovarala na to, čekali smo vrlo dugo. Sve više i više im je stalo do toga. Prije nekoliko godina obvezali smo se kako se nećemo vjenčati, dok to pravo neće imati svi u Americi. Međutim, čini mi se kako zbog djece nećemo moći ispuniti to obećanje - kazao je 48-godišnji Brad početkom ove godine. Na njegove riječ vrlo brzo se nadovezala i sama Angie, izjavivši kako ih njihovo šestero djece često ispituje zašto nisu vječani kao što su to Shrek i Fiona.

Oduševljenje prijatelja

- Objasnili smo da je naša odluka da osnujemo obitelj najveće moguće obvezivanje jedno drugome koje postoji na svijetu - rekla je Angie, no kako je sada očito da joj ta priča baš nije prošla kod djece.

Među prvima koji su čestitali Angie i Bradu bio je glumičin otac Jon Voight .

- Vrlo sam sretan zbog njih - izjavio je kratko Voight. Mediji već dulje pak spekuliraju kako bi se vjenčanje Brangeline trebalo odigrati sredinom ljeta na njihovom imanju u Francuskoj.

To će za Jolie biti treći brak. Od 1996. do 1999. bila je u braku s britanskim glumcem Jonnyjem Leejem Millerom, a od 2000. do 2003. s Billyjem Bobom Thorntonom. Bradov brak s Jennifer Aniston trajao je malo dulje, pet godina, a da se rastaju par je službeno potvrdio početkom 2005., nekoliko mjeseci nakon što je Brad na setu filma ‘Mr & Mrs Smith’ zaljubio u Angie. Međutim, sve do 2006. ni Brad ni Angie nisu željeli otkriti da su zajedno, sve dok glumica više nije mogla skrivati da je trudna. Preko noći postali su senzacija i najmoćniji par Hollywooda kojem je brzo nadjenut nadimak Brangelina. Danas imaju šestero djece - petogodišnju Shiloh, trogodišnje blizance Knox i Vivienne te troje posvojenih, desetogodišnjeg Maddoxa, osmogodišnjeg Paxa i sedmogodišnju Zaharu.

Aniston presretna

Ipak, iako je njihova obitelj sve više rasla, a time i jačala njihova povezanost, čini se kako je Angelinu ozbiljno smetao Bradov brak s Jenn, miljenicom Amerike. Posebno jer su se konstantno provlačile usporedbe između beskrajno simpatične brinete i fatalne crnke. Od napisa poput onih tko je bolji s Bradovom mamom, Jolie nije mogla pobjeći, a ni sakriti koliko joj to diže živac. Međutim, u toj javnoj utrci, Jolie je sama sebi na kraju napravila ‘medvjeđu uslugu’ i sama priskrbila svojoj ‘konkurentici’ sve simpatije javnosti, otkrivši kako je njezina romansa s Bradom započela još na setu “Mr & Mrs Smith”, dakle dok je Brad još bio oženjen s Aniston.

Par je na kraju prevladao sve probleme i nakon sedam godina veze, brojke koja slovi kao kobna kada su romanse u pitanju, napokon odlučio stati pred oltar, a i Aniston je navodno sretna zbog bivšeg muža.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:13