Cijelo veleposlanstvo traži mačka Jerryja

Iz rezidencije izraelskog veleposlanika Shmuela Meiroma na Gornjem Bukovcu, jučer je nestao Jerry, poluperzijski sivi mačak. Nakon što ga je veleposlanikov 17-godišnji sin Roy izveo u vrt, šestomjesečnom se Jerryju gubi svaki trag.



Za velikim mezimcem obitelji Meirom intenzivno se traga, ali nikakvih informacija još nema.  Mirjana Šlaj - Frölich iz Veleposlanstva kaže da ovo nije prvi put da se Jerry izgubio. Jedan ga je gospodin, kaže, prije tri dana zabunom unio u auto i odvezao, misleći da se radi o izgubljenoj mački njegove prijateljice. Tada se u veliku potragu bila uključila i policija, zahvaljujući kojoj je mačak prvi puta pronađen. Međutim, već sljedeći dan opet je nestao.



Jerry je prvi put nestao prije tri dana kada je za omiljenim mačkom tragala i policija koja ga je ubrzo i našla, no ovaj put veleposlanik Shmuel Meirom ne zna gdje je odlutao njegov mezimac
- Nikad do sada nije pobjegao. Zadnji put je došlo do zabune, ali policajci su bili vrlo ljubazni i pomogli u potrazi. Ovaj put stvarno ne znam što se dogodilo. Roy ga je izveo u vrt, otišao na par minuta i čim se vratio, Jerryja više nije bilo. Ne znam, možda je vrijeme parenja  - ispričala je Šlaj - Frölich i zamolila sve one koji imaju neku informaciju kamo je Jerry "zbrisao", da se jave na broj 098 9943 230.



- Svi su tužni, jako im fali. Strašno su se vezali za njega, pogotovo Roy. Veleposlanik kaže da je presladak, vrlo inteligentan i umiljat. Prava maza. Zna i lopticu donijeti - kaže Šlaj - Frölich. Dodaje da nestašnog Jerryja, osim veleposlanikove supruge Sime Meirom i sina Roya traže svi koji ga znaju.

Tina Radić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:09