GOODYEAR

Goodyear za sigurnost najmlađih u prometu

U sklopu projekta „Goodyear ambasador sigurnosti" raspisan natječaj za donaciju pokazivača brzine „Vi vozite" – Pet pokazivača brzine bit će donirano općinama u Republici Hrvatskoj s čestim slučajevima prebrze vožnje u blizini vrtića i osnovnih škola – Projekt podržalo Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske

U sklopu projekta „Goodyear ambasador sigurnosti“ raspisan je nacionalni natječaj za donaciju pokazivača brzine „Vi vozite“ koji traje do 20. kolovoza 2012. godine. U sklopu projekta koji je podržalo i Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske bit će donirano ukupno pet pokazivača brzine općinama s pojačanim i gustim prometom u kojima su zabilježeni česti slučajevi prebrze vožnje u blizini vrtića i osnovnih škola. Donacijom pokazivača brzine želi se potaknuti vozače na pažljiviju i odgovorniju vožnju kako bi se prometnice učinile sigurnijima te pridonijeti većoj sigurnosti svih sudionika u prometu, posebice najugroženijih skupina kao što su djeca.

Pet općina kojima će se donirati pokazivači brzine odabrat će stručna komisija sastavljena od predstavnika tvrtke Sava trade Zagreb d.o.o. i MUP-a RH, a rezultati natječaja bit će objavljeni 1. rujna 2012. godine u medijima i na internetskoj stranici www.goodyear.hr . U natječaju mogu sudjelovati sve općine u Republici Hrvatskoj koje zadovoljavaju kriterije za odabir i koje pošalju potpuno i ispravno ispunjene i potpisane prijave za natječaj. Pravila i uvjeti natječaja mogu se pročitati na internetskoj stranici www.goodyear.hr .

Natečaj raspisuje Goodyear Dunlop Sava Tires d.o.o. putem svoje podružnice tvrtke Sava Trade Zagreb d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:18