Nestali blogovi svih HDZ-ovaca

ZAGREB - Svi blogovi HDZ-ovih dužnosnika koji su vodili dnevnike na internetu danas su bili ugašeni nekoliko sati, što je u blogerskoj zajednici izazvalo pitanja je li ministru Ivici Kirinu i još četvorici HDZ-ovaca netko zabranio da pišu blogove. No, sinoć su se blogovi ponovno pojavili, a obrazloženje glasnogovornika stranke Ratka Mačeka glasi: radilo se o redizajniranju i poboljšanju stranica.



Blogovi Ivice Kirina, Berislava Rončevića, Josipa Đakića, Tomislava Ivića i Dragana Kovačevića nalaze se u sklopu domene blog.hr, a svi su linkovima vezani na HDZ-ovu službenu stranicu u IV. Izbornoj jedinici www.4.hdz.com.



HDZ je bio posljednja od velikih stranaka čiji su dužnosnici počeli pisali blogove, a kad su napokon odlučili pristati na taj novi trend, u blogersku su "vatru" bacili i samog Kirina, koji je upravo na internetu postao predmetom ismijavanja.



Kirinov blog, otvoren prošli tjedan prvim postom pod naslovom "Bloger JUBITO ponovno surfa", odmah je postao hit i imao je čak 400 komentara. Kirin je jučer objavio novi post s naslovom "Kako sam (ponovno) digao prašinu".    (T. K.)




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:06