SAMO LAGANINI

PIDŽAMA VEĆ U 6 POPODNE, MARATONSKO GLEDANJE SERIJA Osam stvari u kojima će se prepoznati svi lijeni parovi

 Zvonimir Barisin / CROPIX

Duga veza sa sobom pruža određenu sigurnost i povjerenje, pa se samim time stječu i neke određene navike. Parovi s vremenom imaju iste rituale, a pomalo se i ulijene.

Evo kako to onda izgleda:

1. Šaljete poruke jedno drugome iz drugog kutka sobe - Vidjeli ste na Facebooku nešto što vas je nasmijalo i umjesto da se pomaknete koji metar dalje, šaljete poruku s linkom.

2. Pidžame su dobrodošle - Nijedno od vas ne reagira sa zgražanjem kada ovo drugo hoda u pidžami već u 6 popodne ili se ne preodjene cijeli dan.

3. Stvoreni za spavanje - Ako u bilo koje doba dana odlučite ubiti oko, vaš partner će vam se u tome pridružiti.

4. Gotovo vam je ponestalo materijala za gledanje na Netflixu - Proveli ste toliko vremena na kauču i gledali sve što ste stigli tako da više i nemate puno izbora.

5. Hrana se podgrijava u mikrovalnoj ili naručuje - Što je to kuhanje?

6. Živite za slobodan vikend kada ćete se zajedno izležavati - Dodatni sati provedeni u krevetu za vas su neprocjenjivi.

7. Odlazak u kino rijetko je opcija - Zašto kupovati ulaznice i grickalice, voziti se i spremati, kad isto možete raditi i kod kuće? Razlika je samo u platnu.

8. Pokušavate izbjeći lagane poslove - Prepirete se oko toga tko je zadnji nešto uradio ili koliko je tko više napravio za onog drugog kako ne bi odradili neki od vaših kućanskih poslova koji vas i ovako i onako očekuju, kao što su pranje suđa ili iznošenje smeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:59