S novim iksicama i do popusta u dućanima

ŠIBENIK - Prvi put otkako su prije desetak godina osnovane visokoškolske ustanove u Šibeniku, studenti su dobili iskaznice koje im omogućuju popust kod plaćanja prehrane i autobusnog prijevoza, što je proteklih godina bio jedan od glavnih razloga njihovog nezadovoljstva.



Tu je pogodnost od danas svojim polaznicima omogućilo Veleučilište u Šibeniku koje ima 637 redovnih studenata upisanih u četiri usmjerenja i to prometno, upravno-pravno te turistički i informatički menadžment.



Uputili smo prijedlog svim većim lokalnim i trgovačkim kućama iz cijele Hrvatske da s Veleučilištem i Zborom studenata potpišu ugovor o popustima, kaže prodekan Željko Mikulić
Iskaznice su im podijeljene na svečnosti koje su organizirali prodekan magistar Željko Mikulić i v.d. dekana Veleučilišta Marko Radečić koji ih je osobno uručio nekolicini studenata s najboljim uspjehom. Studenti su u Šibeniku i Vodicama su koristili bonove kojima su plaćali obroke u ugostiteljskim objektima u kojima je organizirana studentska prehrana, a nisu imali popust u autobusnom prijevozu. Nešto jeftiniju kartu plaćali su jedino do Splita i Zadra.



Prodekan magistar Željko Mikulić najavio je novinu koju ne uživaju ni studenti u većim studentskim centrima u Hrvatskoj, a to je da će polaznici Veleučilišta u Šibeniku, na temelju iksice uskoro moći kupovati različitu robu uz popust u šibenskim prodavaonicama.



- Uputili smo prijedlog svim većim lokalnim i trgovačkim kućama iz cijele Hrvatske da s Veleučilištem i Zborom studenata potpišu ugovor, prema kojem bi naši studenti, koji posjeduju iksice, u njihovim prodavaonicama imali popust.



Mi bismo zauzvrat promicali te tvrtke na našim internetskim stranicama i na druge načine - objasnio je Mikulić. Ti bi se ugovori trebali početi potpisivati čim se osnuje zbor studenata, a postupak je u tijeku.





One tvrtke koje se odluče dati popust studentima u svojim trgovinama bit će besplatno reklamirane na internetskim stranicama Veleučilišta u Šibeniku.
Sponzori





Dijana Ferić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:49