STAMBENA ŠTEDNJA U PSŠ ZA ČVRSTE TEMELJE

Stambena štednja je odlično ulaganje za budućnost cijele obitelji

Sve je lakše kad imate vlastitu ušteđevinu na koju ste dobili kamatu i državni poticaj, a sa stambenim kreditom Prve stambene štedionice možete mirno kročiti kroz život - kamatna stopa ostat će ista od prvog do zadnjeg dana otplate!

Na svoju štednju dobivate 15% državnog poticaja na iznos ušteđen u jednoj kalendarskoj godini, najviše 750 kuna. Stoga je optimalna štednja 5000 kuna godišnje. Za sklapanje ugovora o štednji uz jednokratnu uplatu 25.000 kuna ne plaćate naknadu, a slijedećih pet godina dobivate kamatu i maksimalni državni poticaj.

Stambenu štednju mogu imati svi, i djeca i odrasli i svi dobivaju kamatu i državni poticaj. U obiteljskoj štednji, ugovori se mogu spojiti za jednog odraslog člana obitelji koji će koristiti kredit.

Tijekom 13 godina poslovanja, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljeno je više od 515.000 ugovora o stambenoj štednji što već dovoljno govori o isplativosti stambene štednje i nizu pogodnosti koje PSŠ nudi svojim štedišama.

Jedna je od takvih pogodnosti i akcija koja traje do 30.rujna, a u kojoj se krediti Prve stambene štedionice ugovaraju bez naknade, uz nižu kamatnu stopu i potrebno je manje vlastitih sredstava.

Stambeni krediti odobravaju se uz kamatnu stopu već od 4,90% (EKS 5,03%), a jedan kredit može poslužiti za više stambenih namjena, od kupnje i opremanja stana ili kuće do rekonstrukcije ili adaptacije, kao i za kupnju građevinske čestice.

Prva stambena štedionica ima dobar odgovor na svako stambeno pitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:39