Svaki treći Srbin spolno nemoćan

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2008. u 18:32

Prema istraživanju pod nazivom "Seksualna vitalnost Srba" farmaceutske tvrtke Bayer ispada da je situacija u susjednoj zemlji, što se "nježnijeg spola" tiče, prilično zabrinjavajuća. Sudeći prema anketi, Srpkinjama najviše nedostaje nježnosti i ljubavi, i manje su od svojih partnera zadovoljne seksualnim životom.

Razlog za takve osjećaje one prije svega vide u stresu, fizičkom umoru i pomanjkanju seksualne želje. Istraživanje provedeno na tisuću ispitanika u Srbiji pokazalo je da su Beograđani najmanje zadovoljni seksom, ali i najotvoreniji za priču o tome.

Približno svaki treći građanin Srbije tijekom prošle godine imao je problema sa erekcijom, što se poklapa i sa Bayerovim globalnim istraživanjem o erektilnoj disfunkciji. Žene, za razliku od njihovih partnera, češće priznaju da muškarci imaju probleme u vezi sa erektilnom disfunkcijom. Velika većina građana Srbije (72 posto) smatra da bi problemu erektilne disfunkcije trebalo posvetiti veću pažnju.

Seksualno "zlatno doba" žene su doživjele između 30. i 40. godine života, a muškarci u dobi između 19 i 24 godina. (sd, JL)

Izdvajamo