MUNJE I GROMOVI

VIDEO: SPEKTAKULARNE SNIMKE HVARA Osječki kreativci dvije sugodine radili na ovom neponovljivom projektu, rezultat je uistinu fantastičan

 Studio Romulić & Stojčić

Spektakularan atmosferski fenomen iznad hrvatskog otoka Hvara u prekrasnom time lapse videu i slow motionu objavio je studio Romulić & Stojčić .

Kreativni duo, Mario Romulić i Dražen Stojčić, proveli su dvije godine snimajući nebo iznad otoka i na svu sreću ‘uhvatili’ su spektakularne munje koje su reproducirali u slow motionu i time lapse tehnikama.

Snimili su sve skupa preko 350.000 fotografija, a za film su odabrali ‘samo’ 10.000 najljepših, i sve su snimane s Hvara te rijetke s Biokova i Brača.

Osim pomalo zastrašujućih nevremena vidjet ćete i predivne idilične fotografije ovog otoka koji u prosjeku ima 2.726 sunčanih sati u godini.

Romulić & Stojčić već su privlačili pažnju i domaćih i stranih medija svojim viralnim time lapse video snimkama Hrvatske. Njihova se tvrtka bavi fotografijom i video produkcijom s naglaskom na marketing, hotelski biznis i turizam.

Montažu potpisuje Antun Balog, glazbu Hrvoje Petek, a posebno su se zahvalili Jakši Kuzmičiću.

Hvar - into the storm from Romulic & Stojcic on Vimeo.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:06