Željko Kerum se ne drogira

SPLIT - U analiziranom uzorku kose Željka Keruma, kandidata za gradonačelnika Splita, nije dokazano prisustvo lijekova, opojnih sredstava niti drugih sredstava ovisnosti, piše u nalazu kemijsko-toksikološke analize provedene u laboratoriju Kliničkog zavoda za patologiju, sudsku medicinu i citologiju pri splitskoj bolnici.


Ostojić: Da sam ikada rekao da je Kerum narkoman, ja bih mu se ispričao




Kopiju nalaza kojeg su potpisali voditeljica Laboratorija Davorka Sutlović i predstojnik Kliničkog zavoda Šimun Anđelinović Željko Kerum danas je podjelio novinarima.



- Ovaj nalaz dokaz je da moj protukandidat kleveće i laže - rekao je Kerum osvrnuvši se na izjavu Ranka Ostojića kako bi se Kerum da je Indijanac zvao Bijeli Prah.



rubrike

VIJESTI
više iz
- Osim toga angažirao je ljude da po mojim plakatima pišu svašta te da lijepe plakate u kojima se navodi da je moja firma u krizi. To nije istina, mi imamo godišnji prihod od 200 milijuna eura, a samo u Splitu investiramo 250 milijuna eura - istaknuo je Kerum, a sestra kandidata za gradonačelnika Nevenka B ečić podijelila je novinarima kopije podataka o solventnosti tvrtke Kerum.



Podatke je dalo šest različitih banaka u kojima tvrtka Kerum ima otvoren račun. Rekao je da u Gradskom vijeću Splita, u kojem je njegova lista osvojila devet od 25 vijećničkih mjesta, a kojom će, najavio je po prvi put, predsjedati njegova sestra Nevenka Bečić, neće koalirati ni s HDZ-om ni s SDP-om, jer naprosto, nije blizak politici i jer niti jedna od tih stranaka nije do sada polučila rezultate. Najavio je pobjedu u drugom krugu i to sa 65 posto osvojenih glasova ukoliko se ponovi isti odaziv birača, a 55 posto ako odaziv bude slabiji nego u prvom krugu.



- Vlast se u Splitu bez Keruma ne može formirati, ja ću kolairati s narodom, rekao je Kerum, a na primjedbu da u vijeću neće imati potrebnu većinu odgovorio je da će koalirati s nezavisnim listama, a pregovore ostavlja za vrijeme nakon izbora. Nije zadovoljan rezultatima splitskog prvoligaša , ali za neuspjeh nisu krivi ni igrači ni trener Hajduka, nego Uprava, ali on se ne bi miješao u to - odgovorio je na pitanje novinara.



- Ja reagiram ako su rashodi visoki a nema prihoda, objasnio je te dodao da je šteta što kupujemo strane igrače, pored naših mladih i da bi to promijenio. Najpoznatiji splitski poduzetnik objasnio je kako u posljednje vrijeme nije komunicirao s novinarima jer mu je tast bio bolestan. U srijedu ujutro je preminuo, pa će od sada Kerum biti na raspolaganju medijima. 

Duška Čolović/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:58