FORMULA 1

EKSKLUZIVNI IZVJEŠTAJ: U Monaku smo prisustvovali proslavi 40 godina Renaulta u F1 i razgovarali s legendarnim Alainom Prostom te Nicom Hülkenbergom

Pratili smo slobodne treninge Formule 1, zavirli u boks Renault F1 tima te popričali sa Hülkenbergom, Prostom i glavnim direktorima iz Renault Sport F1 divizije
 Fran Kurelac

Ovaj vikend u Monaku se održava jedna od najpopularnijih utrka F1 sezone. Renault tom prigodom slavi 40 godina u Formuli 1, a mi vam donosimo ekskluzivni izvještaj s tog događaja. Naime, imali smo prilike zajedno sa funkcionerima iz Renault F1 tima zaviriti u boks i popričati o aktualnom bolidu. Ispratili smo i slobodne treninge ali i utrku GP2.

Ipak, najzanimljiviji dio vezan je uz intervjue koje smo odradili sa svim bitnim imenima vezanim uz Renault u Formuli 1. Ističemo intervju sa legendama Alainom Prostom i Jean-Pierre Jabouilleom. Osim njih, o aktualnoj sezoni popričali smo i sa vozačima Nicom Hülkenbergom i Jolyonom Palmerom.

Renault je ovom prigodom prvi put prikazao novi Megane RS koji je u rukama Nice Hülkenberga projuro stazom. Zanimljivo je kako je upravo Nico u trenutku kada smo mu rekli od kud dolazimo rekao kako već duže vrijeme želi posjetiti Hrvatsku.

Foto: Fran Kurelac

Više o razvoju i budućim planovima otkrio nam je Jerome Stroll, predsjenik Renault Sport F1. Zasad vam donosimo video i slike, a što smo sve otkrili u razgovoru sa navedenima možete pročitati u tiskanom izdanju Auto kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:32