VIDEO

EKSKLUZIVNO: Nico Hülkenberg provozao novi Megane RS po ulicama Monaka te nam nakon vožnje otkrio prve dojmove

Nakon nekoliko krugova u novom Meganeu RS Hülkenberg nije skidao osmijeh sa lica, a kasnije nam je otkrio kako mu je bilo na stazi
 Fran Kurelac

Renault je u Monaku premijerno pokazao dugoočekivani novi Megane RS povodom obilježavanja 40 godina Renaulta u F1 na što smo bili pozvani. Tako smo mogli vidjeti četvrtu generacijuu akciji po ulicama kneževine, a za upravljačem je bio Nico Hülkenberg.

Nakon vožnje Hülkenberg nam se pridružio u prostoru Renaulta gdje nam je ispričao prve dojmove iz vožnje. Iako nije smio otkriti detalje vezane uz konjske snage, po njegovom osmijehu dalo se zaključiti kako je vrlo vjerojatno riječ o brojci o kojoj se dosad špekuliralo- 300 KS.

Fran Kurelac

Oktrio je zato da je njegov primjerak bio opremljen automatskim mjenjačem, te tvrdi kako je novi Megane RS nudi odličnu vrijednost za novac. Službeno predstavljanje za javnost bit će na salonu u Frankfurtu.

Fran Kurelac /

Osim predstavljanja četvrte generacije Renault Megane RS modela u Renaultu su nam pripremili i druge zanimljivosti, pa smo tako obišli njihov boks, popričali sa direktorom F1 tima kao i sa legendama Prostom i Jabouilleom te vozačima Hülkenbergom i Palmerom. Više o tome pročitajte ovdje, a cijela priča čekat će vas u tiskanom izdanju Auto kluba.

Foto: DPPI Florent Gooden for Renault

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:28