RENDER

FOTO: Alfa Romeo Giulia Sportwagon u prodaji bi se mogla naći već iduće godine!

Prema izvorima bliskim kompaniji, vrlo je vjerovatno da će do kraja 2017. godine izaći Alfa Romeo Giulia Sportwagon rezervirana za europsko tržište na kojem su karavani veoma popularni
 X-Tomi

Nakon što je prije nekoliko mjeseci i službeno predstavljena Giulia, mnogi su se pitali hoće li biti dostupna i karavanska izvedba. Ako je vjerovati navodima Automotive newsa, koji se pozivaju na čvrste izvore bliske kompaniji koji su informirani i upućeni u planove, Giulia karavan mogla bi se naći na europskom tržištu do kraja 2017. godine. Još jedan faktor koji ide u prilog ovim nagađanjima je činjenica sa su i Alfa 156 i 159 imale karavanske izvedbe. Za potvrdu ovih navoda nažalost ćemo se morati strpjeti još malo, a do tad su tu renderi koji prikazuju kako bi Giulia Sportwagon mogla izgledati. Zanimljivo da iz kompanije nisu komentirali, ali niti demantirali ove informacije.

Alessandro Masera

Znamo kako su u Europi karavani prilično popularni (među limuzinama srednje klase broj karavanskih izvedbi iznosi čak 42%), pa stoga imamo razloga vjerovati da će se karavanska izvedba Giulije naći na tržištu i poboljšati Alfine prodajne rezultate. Alfa inače sljedeći mjesec predstavlja svoj prvi SUV Stelvio na Salonu automobila u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:27