AKTUALNO

FOTO: JAPANCI već nude niz vizualnih dorada za Toyotu C-HR

U ponudi su "Aggressive" i "Extreme" verzije, a modeli će biti predstavljeni na auto sajmu u Tokiju koji će se održati ovog vikenda
 TRD

Toyotin Crossover C-HR ističe se svojim neobičnim linijama. Upravo je dizajn jedan od ključnih odrednica, uz dobro poznatu Toyotinu kvalitetu, kojom će C-HR privući potencijalne kupce. Ipak, Japanski kupci često imaju posebne zahtjeve kada su dizajn i dodatne opcije u pitanju. Tu uskače "Toyota Racing Development", kompanija specijalizirana za dorade Toyotinih modela.

TRD

Oni su predstavili dorađeni C-HR koji će se naći na salonu automobila u Tokiju. U ponudi su dva paketa pod nazivom "Aggressive" i "Extreme". Prva verzija nudi dodatke za karoseriju pa tako u odnosu na serijski model ima dodatne pragove i nove branike. Kako i sam naziv paketa kaže, dizajneri su htjeli stvoriti agresivni dojam. Običan C-HR već sam po sebi nudi dosta agresivne i skladne linije, pa će mnogi reći kako ova dorada izgleda poput nekog "aftermarket" tuninga.

TRD

Drugi paket "Extreme" predstavlja verziju modela C-HR koja ima dodatke za vožnju izvan označenih puteva. Tako su rubovi karoserije plastični, naplaci su 16-inčni, a tu su i crveni blatobrani, a stavljen je i elektronski podesiv ovjes za savladavanje različitih terena.

TRD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:30